Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Guntara Rača jaunā grāmata “Mīlestība ir” gūst panākumus grāmatnīcu topos

Redakcija
Redakcija

Jaunā Guntara Rača grāmata “Mīlestība ir” jau pirmajā pārdošanas nedēļā uzrādījusi pārsteidzošus rezultātus un šobrīd tā ir vispieprasītākā grāmata “Zvaigzne ABC”, “Latvijas grāmata” un “Valters un Rapa” grāmatnīcās, savukārt grāmatnīcās “Jānis Roze” un “Globuss”, jaunā grāmata ir otrajā pozīcijā. Dzejnieks un mūziķis Guntars Račs jau 2017. gadā pārsteidza lasītājus, grāmatu izdevējus un izplatītājus, laižot klajā dzejoļu grāmatas “365” pirmo daļu, kura kļuva par 2017. gada vispieprasītāko grāmatu Latvijā. Tādus panākumus nekad iepriekš nebija guvusi neviena dzejoļu grāmata. Ne mazāks pārsteigums sekoja 2018. gadā, kad grāmatas “365” 2. daļa guva tādus pašus panākumus.

22. augustā klajā nāca jaunā dzejoļu grāmata “Mīlestība ir”, kurā iekļauti vairāk nekā 100 jauni dzejoļi. Katrai grāmatai papildus pievienots CD ar 15 dziesmu akustiskajām versijām, kuras izpilda Zigfrīds Muktupāvels, Intars Busulis, Ivo Fomins, Jānis Narkevics Jr., Tomass Kleins, Katrīna Bindere, Kristena Cīrule un pats autors. Visu šo dziesmu vārdi arī atrodami grāmatā. CD bez grāmatas atsevišķi nav pieejams, bet dziesmas ir atrodamas visās populārākajās straumēšanas un lejupielādes platformās visā pasaulē.

Lai ar grāmatu iepazīstinātu lasītājus, autors “Dzejas dienu” laikā, šajā septembrī un oktobrī, ar īpašu akustisko grāmatas programmu, uzstāsies nelielos kultūras namos un bibliotēkās, sniedzot bezmaksas autorkoncertus sekojošās vietās: Vilce (10.09), Daugavpils (11.09), Viesīte (12.09), Trapene (13.09), Bārta (14.09), Bērzaine (17.09), Kandava (19.09, ieeja ar biļetēm), Mārupe (20.09), Lutriņi (28.09), Prauliena (29.09), Jēkabpils (03.10), Jaunalūksne (04.10), Kalāči (06.10),Bauska (06.10) u.c. Paralēli tam vēl ir vairākas tikšanās skolās dažādās Latvijas vietās.

Pats autors par grāmatu saka: “Šie ir pilnīgi jauni dzejoļi par pašu galveno, par mīlestību, par to dievišķo sajūtu, kuru mums ikvienam lemts dzīvē piedzīvot. Tā ir tik liela, ka aptver ne tikai divu cilvēku attiecības, bet arī katra cilvēka attiecības ar saviem bērniem, ar savu valsti, ar saviem draugiem. Patīkamu lasīšanu un klausīšanos!”

Papildus resurss: Jaunākie LV grāmatu topi: https://bit.ly/2lVpYcx