Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Ieprieciniet sevi ar “Cāļa zupu dvēselei”

Redakcija
Redakcija

Populārajā grāmatu sērijā Cāļa zupa dvēselei izdotas vēl divas grāmatas: “20. jubilejas izdevums” un “Iekšējā spēka meklējumos”. Arī divdesmit gadus pēc pirmās grāmatas radīšanas šis pasaules bestsellers turpina iepriecināt un iedvesmot lasītājus. Daudzi ir spējuši mainīt savu dzīvi un pasaules uztveri pēc šo  stāstu izlasīšanas. Turklāt apbrīnojamākais ir tas, ka tajos netiek aprakstīts nekas pārpasaulīgs un neiespējams. Stāstos ir runa par tādiem pašiem cilvēkiem kā mēs un par tādām pašām dzīvēm kā mūsējās, parādot, ka arī ikdiena ikvienam dāvā brīnumus, kas izgaismo labāko cilvēka dvēselē. Tikai jāprot un jāgrib saskatīt. Un to mēs mācāmies, lasot “Cāļa zupa dvēselei” stāstus.

Visi izdevumi šajā sērijā iedvesmo kļūt par labāku cilvēku, pārvarēt grūtības, sasniegt vairāk un pieņemt pasauli sev apkārt.

“Cāļa zupa dvēselei” sērijā kopā ir iznākušas vairāk nekā 250 grāmata. ASV un Kanādā vien tās pārdotas vairāk nekā 100 miljonos eksemplāru, bet pasaulē vairāk nekā 500 miljonos eksemplāru un tulkotas vairāk nekā 40 valodās. “Chicken soup for the soul” ir kļuvusi par vienu no pasaulē atpazīstamākajām un popkultūrā bieži izmantotām frāzēm.
“Chicken soup for the soul” pamatā ir pavisam vienkāršā ideja: cilvēki varētu cits citam palīdzēt, daloties ar stāstiem par savu dzīvi. Gadiem ilgi ļaudis ir sūtījuši organizācijas dibinātājiem un motivējošiem runātājiem Džekam Kenfīldam (Jack Canfield) un Markam V. Hansenam (Mark Victor Hansen) iedvesmojošus stāstus par sevi. Džeks un Marks tos iekļāva savās runās, savukārt klausītāji ikreiz jautāja, vai kādreiz šie stāsti tikšot publicēti. “Chicken Soup for the Soul” katru gadu saņem tūkstošiem stāstu, kurus ik gadu izdod vismaz ducī jaunu grāmatu.  

Grāmatā “20. jubilejas izdevums” apkopoti lasītāju iemīļotākie stāsti no iepriekšējiem krājumiem, un papildināti ar vēl 20 jauniem stāstiem.

Grāmatā “Iekšējā spēka meklējumos” iekļauts 101 iedvesmojošs stāsts par dzīvesprieku, pozitīvo domāšanu un grūtību pārvarēšanu. Grāmata uzskatāmi vēsta, ka mēs esam stiprāki, nekā domājam… brīžos, kad tādiem jābūt.
“20. jubilejas izdevums” autori ir Džeks Kenfīlds, Marks Viktors Hansens, Eimija Ņūmarka. No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.

“Iekšējā spēka meklējumos” autore ir Eimija Ņūmarka. No angļu valodas tulkojusi Sintija Zariņa.
Pieejama arī e-grāmata.