Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Iznākusi Aleksandra Cipkina grāmata “Nepielūdzamas sievietes un citi stāsti”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” izdevis Aleksandra Cipkina satīriskas komēdijas un pamācības dzīvē grāmatā “Nepielūdzamas sievietes un citi stāsti”.

Huligāniska satīra no harizmātiskā Sanktpēterburgas PR un žurnālista Aleksandra Cipkina ar pelnīti augstiem panākumiem un popularitāti gan internetā, gan citos plašsaziņas līdzekļos. Grāmatā lasāmas satīriskas komēdijas un pamācības dzīvei, kas būtībā liks smieties, iespējams, nepiedienīgi skaļi, vienu reizi raudāt, bet vissvarīgāk — tā atgriezīs apetīti uz dzīvi un varbūt mīlestību pret cilvēkiem. Smalkā humora stāstos piedzīvojumi ir gana dīvaini un negaidīti, bet paradoksāli autentiski, kas balstīti uz patiesiem notikumiem un stāstiem, ar ko autors saskāries sāvā dzīvē. Viņš spēj pamanīt smieklīgo cilvēkos un, ja nepieciešams, pasmieties pats par sevi. Abi ir vienlīdz vērtīgi, kas izklaidēs ikvienu grāmatas lasītāju.

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.