Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Izdevniecības "BaibaBooks" nākamā optimisma deva – Dženiferas Bārklejas grāmata "Sapņu sala" – ir klāt

Redakcija
Redakcija

"BaibaBooks" turpina priecināt un pārsteigt! Pie divu iepriekšējo grāmatu iesildītā lasītāja steidz izdevniecības "BaibaBooks" nākamā optimisma deva – Dženiferas Bārklejas grāmata "Sapņu sala". Nu jau tā lūkojama un iegādājama Jāņa Rozes, Valters un Rapa un Globusa grāmatnīcās.
Jautāsiet, par ko tā ir?

Gluži vai rokasgrāmata vai varbūt padomdevējs dzīves mazliet nogurdinātām sievietēm, kurām, sasniedzot zināmu vecumu, pēkšņi visa ir kļuvis par daudz. Ar saasinātu pienākuma apziņu darot darbu, kas turklāt trakoti patīk, tu līdzīgi grāmatas varonei aizmirsti par stundām, sevi un savējiem, līdz vienu brīdi visiem, tevi ieskaitot, ir gana, un atrodies pie sasistas siles… Arī mīļotais vīrietis ir izvēlējies bezsaistību dzīvi, nevis tevi – čaklo, gudro un skaisto.

Šī grāmata ir mudinājums piebremzēt un sarūpēt dāvanas sev. Kādas? Izlasiet. Viena no tām ir pasakains ceļojums un dzīve mazā Grieķijas saliņā, kur nepieradinātā daba un salinieki ir gluži kā balzams savainotai anglietes sirdij, kas uz laiku slēgta mīlestībai.

Šis ir labestības pilns patiess stāsts, ko ar gaumīgu humoriņu un redzīgu ceļotājas aci attēlo autore. Vai sievietei pēc trīsdesmit pieciem jākļūst par stervozu darbaholiķi vecmeitu, ja kārtējo reizi nav paveicies ar īsto vīrieti, ja bioloģiskais pulkstenis tikšķ kā iedarbināta atombumba, ja tāpēc, ka tev ir smadzenes un rokas aug īstajā vietā, darba apjoms plešas straujāk nekā Visums, kurā traucamies? To visu var mainīt, pārvietojot dzīves akcentus.
Kaut kādā mērā Dženiferai Bārklejai izdevies pārliecināt – slow life, tas patiešām ir satriecoši labi!

Vairāk par grāmatu lasiet www.baibabooks.lv.