Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Populāra latviešu kriminālromānu rakstniece izdod dzejas un eseju krājumu

Redakcija
Redakcija
30. jūlijā 17.00 Apgāda Zvaigzne ABC pasākumu zālē, pagrabstāvā notika radošs autorvakars “Divi. Pusnakts sarunas”, kas bija Daces Judinas un Artura Nīmaņa tāda paša nosaukuma dzejas un eseju kopkrājuma atvēršana un šajā krājumā iekļautā CD pirmatskaņojums.

Kriminālromānu cienītājiem rakstnieces un publicistes Daces Judinas vārds jau ir labi pazīstams. Apgāds Zvaigzne ABC izdevis sešus viņas detektīvromānus, kuri ātri vien pazūd no grāmatnīcu plauktiem. Nu prozaiķe piedāvā lasītājam iepazīt gluži citu savas radošās personības šķautni – liriku. Pārdomas par laiku un telpu, par vientulību un divatni, par piederēšanu un neatkarību. Dzejniece izvēlējusies īpašu formu – dialogu – un pie jaunām atklāsmēm nonāk, sarunājoties ar mīļoto cilvēku. Dzejnieces sarunu partneris ir Arturs Nīmanis – mūziķis, webdizainers, sapņotājs,” stāsta grāmatas redaktore Gundega Sēja.

Piedāvājam nelielu videoieskatu autorvakarā
Vērtējums: +1