Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Izdota Ulda Gravas atmiņu grāmata par trimdas latviešu cīņu pret okupāciju

Redakcija
Redakcija
Apgāds „Jumava” izdevis Ulda Gravas, trimdas latviešu žurnālista, sabiedriskā darbinieka, Latvijas Televīzijas bijušā ģenerāldirektora un politiķa, autobiogrāfisko izdevumu „Tālumā, bet ne svešumā”.

1. aprīlī studentu korporācijas “Lettonia” namā notika apgāda “Jumava” izdotās grāmatas “Tālumā, bet ne svešumā” atvēršanas svētki.

Grāmata ir trimdas latviešu žurnālista, sabiedriskā darbinieka, Latvijas Televīzijas bijušā ģenerāldirektora un politiķa Ulda Gravas autobiogrāfisks izdevums.

Politiķis un žurnālists Dainis Īvāns: “Uldis Grava noteikti ir viens no redzamākajiem, darbīgākajiem, ietekmīgākajiem trimdas un nu jau arīdzan laimīgi apvienotās latvju ģimenes pārstāvjiem. No viņa dzīvesstāsta, manuprāt, vērts pārmantot apbrīnojamo optimismu, apskaužamo humora izjūtu un attapību, latvisko spītību un, protams, ciešu, uzticīgu pieķeršanos mūsu vienīgajai, mūsu kopīgajai tēvzemei.”

EpadomiTV un KultūrasVēstis.lv redakcija piedāvā video ieskatu grāmatas atvēršanas svētkos.
Vērtējums: +1