Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:409, Did:0, useCase: 3


Jaungada sagaidīšanas koncertšovs MIRKLIS PIRMS PUSNAKTS

Redakcija
Redakcija

Ne velti saka: kā pavadīsi Veco gadu, tā sagaidīsi Jauno! Tādēļ ikviens tiek mīļi gaidīts uz TV3 koncertšovu „Mirklis pirms pusnakts”, kas notiks 29.decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā! Koncerta sākums – plkst.19.00.

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš pauž: “Koncerts būs skaists Jelgavas pilsētas 750. jubilejas gada noslēgums, vēl viena dāvana jelgavniekiem un visiem pārējiem Latvijas iedzīvotājiem gadumijā!”

Krāšņajās svinībās netrūks ne sarkanā paklāja, ne dzirkstoša šampanieša, ne smieklu, dziesmu, deju un laba humora. Un, protams, muzikālās programmas ikvienai gaumei un dvēseles noskaņojumam, par ko parūpēsies lieliskie latviešu mūziķi: Astro`n`out, Ne(X)t move saksofonu kvartets; Mākoņstūmēji; bet, bet, Opus Pro; DaGamba; COLT; Tirkizband, kolorītā rock’n’roll grupa Keksi, bungu šovs, kā arī dziedātāji Antra Stafecka, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis, Laimis Rācenājs un Mariači banda SOL Y SOMBRA un daudz citu mākslinieku.

Par labu noskaņojumu un jautrību visa vakara garumā sola gādāt šova vadītāji – Jana Duļevska, Valters Krauze un Jānis Skutelis.

„Mani sajūsmina pirmssvētku laiks, kad visi gatavojamies lielajam notikumam – Jaunā gada svinībām, uzburot noskaņu, kas ir patīkami satraucoša un vienlīdz arī intriģējoša, tādēļ ļoti gaidu šo lielo svinēšanu kopā ar TV3,” atklāj šova vadītāja Jana Duļevska, savukārt Valters Krauze aicina: „Ja arī tev šķiet, ka Jaunais gads ir pārāk reti un svinības beidzās pārāk ātri, tad sākam to sagaidīt jau 29.decembrī Jelgavā! Dubults neplīst!”

Populārais šovmenis un stand-up aktieris Jānis Skutelis priekšnesumu starplaikos uz skečiem un nelielā sarunām aicinās dažādas populāras Latvijas personības, tostarp kolorīto tērpu mākslinieci Elitu Patmalnieci, Latvijas aizsardzības ministru Raimondu Bergmani un pat duetu „Sandra”!

Tāpat vakara gaitā koncertšova apmeklētāji varēs tikties arī ar populārām TV3 personībām.

Lai to visu izbaudītu klātienē, koncerta radošā komanda aicina: pavadīsim Veco gadu kopā hercoga Jēkaba pilsētā, kas no Rīgas atrodas vien nepilnas stundas brauciena attālumā: „Ja Veco gadu pavadīsiet tik līksmi un tik lieliskā kompānijā, kāda Jelgavā būs 29.decembra vakarā, tad apsolām, ka arī Jaunais gads jums būs tieši tikpat jestrs un bagātīgs!”

Biļetes uz koncertšovu „Mirklis pirms pusnakts” var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv visā Latvijā.