Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Foto: Ieskats Arclinea Latvijas Match Play čempionāta norisē

Redakcija
Redakcija
29. jūlijā Ozo Golfa klubā norisinājās ikgadējais Arclinea Latvijas Match Play jeb golfa turnīrs, kurā spēlētāji spēlē nevis vienlaicīgi visi savā starpā, kā tas notiek parasti, bet gan līdzīgi kā tenisā - viens pret vienu. Šogad dalību turnīrā bija pieteikuši visi labākie Latvijas golferi (iegūtās vietas apskatāmas šeit) un kamēr viņi cīnījās par Lexus Uzlecošās zvaigznes balvu un Miele Izaicinājuma kausu, kā arī aviosabiedrības Turkish Airlines iespaidīgo balvu- lidojumu divām personām biznesa klasē uz Dubaiju un atpakaļ, pasākuma viesiem bija iespēja apgūt golfa spēles pamatprincipus, piedalīties mini turnīros, speciālista pavadībā doties ekskursijā pa golfa laukumu elektriskajā golfa kartā, ielūkoties maču aizkulisēs, kā arī baudīt dažādas citas izklaides.
Par garšas kārpiņām pasākumā rūpējās Itālijas vīni Masi un Mārtiņš Rītiņš, kas, izmantojot Arclinea nerūsējošo tērauda virtuves iekārtu, gatavoja izmeklētus, gardus un veselīgus ēdienus.

Foto: epadomi.lv