Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


GOLDEN summer & laimes ota. Labdarības projekts

Redakcija
Redakcija

Tuvojoties skolēnu mācību gada sākumam biedrība „GOLDEN summer”, apvienojoties ar Jogitas un Kašera labdarības projektu „laimes ota”, piedāvā labdarības projektu *kids party. Biedrības „GOLDEN summer” un „laimes ota” šis jau būs trešais kopā realizētais šāda veida projekts. Projekta mērķis ir sniegt atbalstu Dobeles novada daudzbērnu maznodrošinātajām ģimenēm skolas preču iegādei.

kids party tiek veidots kā ģimenes dienas pasākums, kur bērni kopā ar saviem vecākiem var vēl pagūt izpriecāties pirms skolas sākuma. Šogad pasākums sola bērnus priecēt ar iespēju bez maksas izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties dažādās radošās darbnīcās, iegūt sev skaistu zīmējumu uz sejiņas, izdejoties un piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās kopā ar atraktīvo Jogitu Pūpolu un brīvmākslinieku Kašeru /Kaspars Blūms - Blūmanis/, kā arī uz skatuves koncertā būs iespēja redzēt Dobeles novada aktīvos jauniešu. Šogad kā īpašais koncerta viesis labdarības projektā ir iesaistījies jaunais, visiem pazīstamais realitātes šova „Okartes skatuve” mūziķis Oskars Deigelis. Kā jau ierasta tradīcija, visiem apmeklētājiem būs iespēja par ļoti īpašu -zemu cenu baudīt gardo, saldo cukurvati, par ko parūpējies ir A/S „DOBELES DZIRNAVNIEKS”. Lai pasākumu padarītu krāšņāku un jautrāku būs iespēja arī to iemūžināt bildēs kopā ar omulīgajiem pasaku tēliem trusi Banniju un runci Fēliksu.

Pateicoties projekta atbalstītājiem un sponsoriem, ieejas maksa pasākumā ir tikai 1EUR – ziedojums Dobeles novada daudzbērnu maznodrošinātajām ģimenēm, skolas preču iegādei.