Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Slavenības piedalīsies labdarības akcijā četrkājaino draugu atbalstam

Redakcija
Redakcija

Tuvojoties Ziemassvētkiem – mīlestības, gaišuma un labo darbu laikam – Batutu fitnesa studija, sadarbībā ar Deju studiju “Easy Dance”, 26. novembrī organizē labdarības akciju ar mērķi atbalstīt Juglas dzīvnieku patversmes “Labās mājas” četrkājainos iemītniekus.

Sabiedrībā pazīstami mākslinieki - idejas autors, dejotājs Rolands Šteinbergs, dejotāja un šova ''Dejo ar zvaigzni 3'' uzvarētāja Ieva Kemlere, skatuves personība Valters Krauze, dziedātāji Jenny May, Nikolajs Puzikovs, pasākumu vadītājs Kashers, topmodele Alīna Linca, aktrise Santa Didžus, dziedātājas Laima un Katrīna Dimantas, aktieris Ainārs Ančevskis, kāzu plānotāja Dace Miezīte, mūziķis Daumants Kalniņš u.c., tiek aicināti jautri izlēkāties uz specializētiem fitnesa batutiem nesen atklātajā Batutu fitnesa studijā Rīgā, Tallinas ielā 52. Pasākuma laikā 26.novembrī no plkst.18:30 līdz 20:00 tiks filmēts reklāmas klips, kas tiks izmantots labdarības akcijas popularizēšanai.

Līdz pat decembrim katru darba dienas vakaru plkst. 20.00 jebkuram interesentam būs iespēja apmeklēt batutu fitnesa nodarbības, ziedojot Juglas dzīvnieku patversmei. Ziedojuma summu katrs apmeklētājs varēs noteikt pats.
Ideja par akciju radās sarunas laikā ar Juglas dzīvnieku patversmes "Labās Mājas" vadītāju Astrīdu Kārkliņu. Diemžēl arvien vairāk ir novērojama cilvēku bezatbildība, izvēloties savu mājdzīvnieku. Ne visi īpašnieki apzinās atbildību, kas nāk komplektā ar jauno ģimenes locekli. Uz ielām nonāk arvien vairāk pamesti, slimi, ievainoti mājdzīvnieki. Patversme ar mīlestību uzņemas rūpes par mūsu pamestajiem draugiem, bet dažkārt tas ir ļoti dārgs un laikietilpīgs process. Mazuļiem un ievainotiem dzīvniekiem nepieciešama specializēta barība un īpaša kopšana. Šīs akcijas laikā ceram vismaz daļēji atvieglot patversmes darbu un pateikt paldies par to, ka šāda organizācija pastāv.

Batutu fitnesa studija – ideja par studiju radās, meklējot interesantākus treniņu veidus. Radās doma par jautrām nodarbībām uz batutiem, kuros varētu izlādēties, smaidot aizvadīt nodarbību, dedzinot kalorijas ar prieku. Dažādu lēcienu, izklupienu, deju soļu virknējums garantē intensīvu treniņu, pacilātu garastāvokli un arī enerģijas pieplūdumu. Batutu nodarbības īsā laikā ļaus tikt pie kārotās figūras, stiprinās muguru un locītavas, kā arī attīstīs līdzsvara sajūtu.