Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


4.oktobrī notiks autofotoorientēšanās minibrauciens „Jūrmala 2014”

Redakcija
Redakcija

Braukšana ar auto, orientēšanās pēc kartes, fotografēšanās un ekspresekskursija pa interesantām un neparastām Latvijas vietām - tā ir AUTOFOTOORIENTĒŠANĀS.

Šī aktīvā atpūtas veida piekritēji, kā arī tie, kuri vēl ne reizi nav mēģinājuši orientēties ar auto, 4.oktobrī tiek aicināti piedalīties autofotoorientēšanās minibraucienā „Jūrmala 2014”, kas norisināsies Tukuma un Engures apkārtnē.

Trīs stundu laikā dalībniekiem būs jāmeklē interesantas, iespējams, daudziem pat nezināmas vai sen neapmeklētas tūrismas apskates un piemiņas vietas, dabas objekti, jāatsvaidzina skolas matemātikas zināšanas un jāveic kāds neparasts uzdevums, par kuru tiks paziņots sacensību dienā. Beigās uzvarēs komanda, kura būs ieguvusi visvairāk punktu un nobraukusi visīsāko maršrutu.

Sacensību dalībnieki tiks iedalīti 2 klasēs – tūrisma un profesionālajā.

Tūrisma klasē tiek aicināts piedalīties jebkurš iesācējs, kurš nekad nav piedalījies auto-foto-orientēšanās : tūrisma rallijs //... rīkotajās autofotoorientēšanās sacensībās vai piedalījies sacensībās līdz 2012.gadam.

Savukārt, profesionālajā klasē savu dalību var pieteikt komanda, kura kaut vienu reizi ir braukusi auto-foto-orientēšanās : tūrisma rallijs //... rīkotajās sacensībās no 2012.-2014.g.

Lai piedalītos, nepieciešama komanda no vismaz 2 cilvēkiem, vieglais automobilis, digitālais fotoaparāts. GPS iekārtu izmantošana sacensību laikā nav atļauta.

Dalības maksa 20 EUR no auto, neatkarīgi no cilvēku skaita tajā.

Reģistrēšanās braucienam Autofotoorientēšanās mini brauciens līdz 2.oktobrim.

Lielākai jautrībai var ņemt līdzi bērnus, draugus un radus! Pozitīva adrenalīna deva tiek garantēta!