Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Visi aicināti uz Jāņu sieru degustāciju

Redakcija
Redakcija

Lai siera ritulis ripo,
Lai puto alutiņš salds,
Lai uzzied papardes zieds,
Un atausts Jāņu rīts balts.

Tuvojoties Līgo dienai, aktuāls kļūst jautājums par siera iegādi. Kādu izvēlēties? Kurš ir garšīgāks? Kurš ir īstais Jāņu siers un kā tam ir jāgaršo?

Aicinām pieteikties Jāņu siera cienītājus bezmaksas siera degustācijai otrdien, 21.jūnijā plkst. 12:00 Cēsu ielā 31, Barona biznesa kvartāla teritorijā.

Pasākums sadarbībā ar studiju ''1.Roka'' tiks iemūžināts videoformātā un vēl pirms Jāņiem epadomi.lv lietotājiem piedāvāsim noskatīties videosižetu no pasākuma norises vietas.

Kur notiks degustācija?

Cēsu ielā 31, Rīgā.
Vai varu pieteikties?
Aicinām pieteikties 20 siera cienītājus (vai cienītājas), kuru darba kārtība atļauj nepilnas stundas laikā piedalīties siera rituļu degustācijā. Pieteikumus pieņemsim līdz brīdim, kad būs pieteikušies 20 dalībnieki, tā kā kavēties nedrīkst.

Kā notiks degustācija?

Visiem 20 dalībniekiem nepilnas stundas laikā piedāvāsim nobaudīt dažādu ražotāju, Latvijā iecienītas siera šķirnes.

Uzdevums-

1. noteikt katru siera šķirni
2. sarindot visas siera šķirņu kvalitātes savā ranga secībā- no 1 līdz 8, kur 8 ir visgaršīgākais siers, kas ticis nogaršots.

Tā kā akcijas atbalstītājs nav neviens no siera ražotājiem, šī nav kāda konkrēta siera reklāmas akcija, varat būt droši, ka neesam ieinteresēti kaut kādā veidā ietekmēt rezultātu. Centīsimies būt pēc iespējas objektīvi arī secībā, piedāvājot dalībniekiem dažādas šķirnes dažādā secībā, kas varētu iespaidot gala rezultātu.
Uzdevums it kā vienkāršs, bet tai pašā laikā sarežģīts.

Ko noskaidrosim?

Rezultātā noteiksim uzvarētājus divās nominācijās-
1. epadomi.lv "Siera ekspertu", kurš saņems epadomi.lv T- kreklu un speciālo balvu no epadomi.lv
2. iecienītāko siera šķirni 20 nejauši izvēlētu siera cienītāju vērtējumā

Tiem, kas to ir izvērtējuši, aicinām nekavēties un pieteikties pasākumam
Pieteikties iespējams, zvanot uz tālruni 28682212 vai rakstot uz epastu laura@epadomi.lv