Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Uzmanību! Šis šovs var izmainīt Jūsu dzīvi!

Redakcija
Redakcija

Makroconocert un Domino Teātris piedāvā – 29.janvārī uz Rīgas Kongresu nama skatuves ar ekskluzīvu izrādi „Sex Guru” viesosies populārais Krievijas humorists un nepārspējamais valdzināšanas mākslas eksperts Aleksandrs Reva!

Par ko klusē vīrieši? Ko vēlas sievietes? Cik bieži jānodarbojas ar seksu? Kādēļ sekss ar mīļāko ir labāks kā ar pastāvīgu partneri? Kas sievietēm svarīgāks – sekss vai nauda? Tev šķiet, ka tava seksuālā dzīve ir lieliska? Vai tiešām tu tam tici?

Sagatavojieties uzklausīt šokējošas atbildes uz saviem intīmākajiem jautājumiem tieši no interaktīvās komēdijas „Sex Guru” skatuves! Šis unikālais šovs domāts gan pārīšiem, kas tikko sākuši būvēt savas attiecības, gan laulātajiem, kuru guļamistabā pietrūkst uguntiņas, bet kopdzīvē sapratnes, gan arī tiem, kas vēlas iepazīties. Vārdu sakot, visiem!

Aleksandrs Reva: „Šovs „Sex Guru” var pārvērst jūsu dzīvi un kardināli izmainīt uzskatus par attiecībām starp vīrieti un sievieti! Izrādes pirmā daļa ir šova vadītāja monologs, otrajā izskan atbildes uz mūžam aktuālajiem jautājumiem, bet trešā daļa notiek pēc šova pie jums mājās.”

Izrādes laikā Aleksandra Revas vadībā skatītājiem būs jāiziet mulsinošais seksuālās vilšanās labirints un, neapturamām smieklu šaltīm un aplausiem skanot, jāizkļūst atpakaļ intīmās brīvības un atvērtības pasaulē! Vēl nekad iepriekš sarunas par seksu nav bijušas tik atklātas, vēl nekad skatītāji bijuši tik dziļi iesaistīti izrādē notiekošajā!

Oļegs Šapošņikovs (režisors): „Izrādes „Sex Guru” galvenais mērķis ir pierādīt, ka cilvēku attiecībās vissvarīgākā ir komunikācija, bet tās trūkums var novest strupceļā un pat izraisīt šķiršanos. Mūsu šovā skatītāji priecājas gluži kā pusaudži. Tas noved līdz savdabīgai katarsei tādēļ, ka reāli eksistējošu problēmu apspriešana atklātā un asprātīgā veidā rada atbrīvotības sajūtu un noņem spriedzi.”

Līdz šim izrāde „Sex Guru” ar apskaužamiem panākumiem rādīta vairāk kā 1000 reižu Anglijā, Austrijā, Zviedrijā, Polijā un Lietuvā. To noskatījušies gandrīz miljons skatītāju, un tā saņēmusi sajūsminātas preses atsauksmes. Pirms gada tā uzvesta arī Latvijā, kur seksa guru lomā pārliecinoši iejūtas Valdis Melderis.

Biļetes uz izrādi iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības tīklā.