Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Akcija KATRAM SAVA RĪGA. „… UN PATI RĪGA ŪDENĪ”

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 13. septembrī plkst. 12.00 ikviens interesents aicināts akcijas KATRAM SAVA RĪGA ceļojumā „… PATI RĪGA ŪDENĪ”. Tajā stāsti un lasījumi, dzeja un proza, vizinoties ar kuģīti pa Daugavu.

Programmā dažādi aizraujoši stāsti, pasākumā piedaloties Latvijas Nacionālā teātra aktierim Ivaram Pugam. Ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja izzināt čakiskākos Daugavmalas krodziņus, un to, ka savulaik, dzejnieks Aleksandrs Čaks bijis arī kaislīgs makšķernieks. Jāņa Akuratera Rīgas balāde „Sv. Kristaps un bērns”, Raiņa „Baltā Daugava”, „Sarkanā Daugava” un „Saules Daugava”, Andreja Upīša „Zaļās zemes” Kalvicu ceļojums ar kuģīti uz Āgenskalnu, kā arī Ojāra Vācieša Lucavsala un Zaķusala.

Akcijā KATRAM SAVA RĪGA piedalās deviņi muzeji. Katra mēneša otrajā sestdienā akcijas ietvaros notiek tematisks ceļojums, kurā ikvienam interesentam ir iespēja tuvāk iepazīt Rīgu, tās seno romantiku, notikumus un cilvēkus.

Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Rīgas dome

Biļetes cena: EUR 6.00. Biļešu iepriekšpārdošana „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā
Pieteikšanās pa tālruni 26703293 vai uz e-pastu katram_sava_riga@inbox.lv