Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Fotoieskats Marco Polo kausa izcīņas II posmā

Redakcija
Redakcija
Noslēdzies Marco Polo kausa izcīņas II posms. Šoreiz laiks sacensību dalībniekus lutināja. Kaut gan no rīta pūta diezgan stiprs vējš, jau uz sacensību sākumu tas bija krietni pierimis un visu atlikušo dienas daļu jauki spīdēja saulīte. Šajā reizē maršruts un uzdevumi bija nedaudz grūtāki nekā I posmā, taču dalībnieki pierādīja gan savu erudīciju un attapību, gan fizisko izturību un labas orientēšanās spējas. Finišā visi iebrauca gandrīz vienlaicīgi, tomēr šīs nav sacensības, kur tiek tiek vērtēts ātrums. Visu nosaka spēles laikā savākto punktu (meklējot slēpņus, fotogrāfijas, kodus un kartes) kopsumma. Pēc garās dienas, kā parasti,- karsta tēja, cepumi, riekstiņi, šokolāde un maizītes.
Tāpat kā I posmā, arī šoreiz 3.vietu ieguva Arta Ludborža un Māris Tocups jeb komanda "Strazdutrosu apsēstie". Pagājušā posma čempioni Kristians Kareļins un Jānis Zeidaks ar komandas nosaukumu "Jānis un Kristjānis" šoreiz savākto punktu kopsummā palika otrie, bet par čempioniem kļuva Alīna Astratenko un Deniss Aļeļins jeb komanda "Rečnoj Pesec". Visi uzvarētāji saņēma apbalvojumus un dāvanas- ielūgumus uz sacensību nākamo posmu. Speciālu balvu saņēma Rihards, kuram ir tikai 9 gadi- šādu sacensību līdz šim jaunākais dalībnieks, kurš smailītē veicis apmēram 20 kilometrus .

Atceries, ka spēles noteikumi neparedz katras komandas obligātu piedalīšanos visos posmos. Kopvērtējumā tiks ņemti vērā divu labāko posmu rezultāti, tāpēc par nākamā posma uzvarētāju vari kļūt arī tu.
Sīkāk par spēles noteikumiem uzzini www.marcopolo.lv

Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv

     [+] [-]

, 2012-09-11 22:18, pirms 12 gadiem

Komentārs par 13. attēlu

Gatavi startam.

     [+] [-]

, 2012-09-12 10:02, pirms 12 gadiem
MārisT kapā, bet man prātā tikai tas, kā ātrāk tikt pie maizītēm

     [+] [-]

, 2012-09-12 10:04, pirms 12 gadiem

Komentārs par 28. attēlu

(tas bija domāts par bildi finišā)