Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Video: Krāšņākā un grandiozākā Puķu balle Rīgā

Redakcija
Redakcija
Šonedēļ no 10. līdz 13. jūlijam Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā gaidāmi vasaras svētki „Rīgas Puķu Balle”, kuru laikā svētku viesus priecēs ziedu, mākslas un eksotisko dzīvnieku izstādes, radošas nodarbes, kā arī Pasaules koru olimpiādes draudzības koncerti.

Puķu balle ir vērienīgākā, daudzveidīgākā un plašāk apmeklētā ziedu un dekoratīvo augu izstāde Latvijā un Baltijas valstīs, kas šogad kļuvusi arī par vienu no Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumiem. Projekta mērķis ir LU Botāniskajā dārzā īstenot pasākumu kompleksu, kas iepazīstinātu interesentus ar dārzu kultūru un augu klāstu, rosinātu izpratni par bioloģisko daudzveidību, kā arī ļautu baudīt dārzu un dabas iedvesmotos mākslas darbus.

Šodien Botāniskajā dārzā Puķu balles 2014 rīkotāji un dalībnieki iepazīstināja medijus ar pasākuma gaitu

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. „Rīgas puķu balle 2014" atvērta apmeklētājiem no 10. līdz 13.jūlijam no plkst.9 līdz 19.Ieejas maksa: pieaugušajiem - 4,00 EUR, pensionāriem un studentiem - 3,00 EUR, skolēniem - 2,00 EUR, Latvijas Universitātes studentiem - 1,00 EUR, ieeja uz visām četrām „Rīgas puķu balle 2014" dienām - 8,00 EUR.
Vērtējums: