Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Video: Rīgas svētku ietvaros sportiski muzikāla Ostas svētku programma

Redakcija
Redakcija
Ostas svētku laikā, 15. augustā no plkst. 12.00 līdz 18.00, 30 Latvijā populāri uzņēmumi piedalīsies karnevāliskā sacensībā ar ūdens velosipēdiem „KANĀLA REGATE 2015 – RĪGAS BRĪVOSTAS KAUSS”. Šogad, par godu Rīgas Ostas 815 gadu jubilejai, „Kanāla regates” komandām ir īpašs balvu fonds. Piemēram, „Elegantākā Ekipāža 2015” dosies braucienā uz kanālu un karnevālu pilsētu Venēciju.

Līdz pat 21.00 vakarā Vecrīgā, Bastejkalnā un Berga Bazārā norisināsies IELU MŪZIKAS DIENA, kad ikviens, kurš sevī jūt mūzikas brīvdomīgo elpu, tiek aicināts doties ielās – uzspēlēt, uzdziedāt, pārsteigt līdzcilvēkus un dalīties savās sajūtās, piepildot Rīgu ar ritmiem, balsīm un skaņām.

Savukārt no 15. augusta plkst. 13.00 līdz 16. augusta plkst. 15.00 laukumā pie Latvijas Nacionālās operas notiks ikgadējais DIENNAKTS BASKETBOLA TURNĪRS „KRASTU MAČS”. Pasākumu atklās bumbas triekšanas grozā no augšas un trīs punktu metienu konkursi, pēc kuriem sāksies pats diennakts basketbola maratons. Skatītāji varēs sacensties Spēka tālmetienu konkursā, kā arī piedalīties dažādos citos pasākuma vadītāja Renāra Zeltiņa organizētos izaicinājumos. Uz īpašas skatuves uzstāsies pašmāju labākie dīdžeji, kā arī nakts programmas ietvaros viesmākslinieki no ASV un populāri Latvijas mūziķi. 24 stundas, 48 komandas, kas sadalītas Daugavas labā un kreisā krasta pārstāvjos vienosies cīņā par Rīgas sportiskākā Daugavas krasta titulu. Turnīra ceļojošo kausu ir radījis tēlnieks, Latvijas Mākslas akadēmijas profesors Aigars Bikše. Dalība sacensībās ir bez maksas, reģistrēties tām var internetā Sākums - Krastu mačs
Plašāk par Ostas svētkiem video intervijā pastāsta Rīgas Brīvostas pārvaldes sabiedrisko attiecību departamenta direktore Anita Leiškalne un pasākumu producente Sanita Runtule (SIA „Producentu grupa Virus Art”).
Vērtējums: +1