Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:438, Did:0, useCase: 3


Aktrise Raimonda Vazdika par dzīvi "šeit un tagad"

Redakcija
Redakcija

Aktrise Raimonda Vazdika par dzīvi "šeit un tagad"
Raimonda Vazdika
Foto: no personīgā arhīva

Būt šeit un tagad – tas nozīmē – pārāk nerakāties pagātnē. Protams, ka mēs esam bāzēti uz pagātnes notikumiem un pagātnes vēsturi nedrīkst aizmirst, bet ir tādi notikumi, kuros mēs rakājamies un kurus mēs maļam pa galvu – bet tam nav pilnīgi nekādas jēgas.

"Kāpēc es izdarīju tā un ne citādāk?" Kas izdarīts – izdarīts! Paņem kādu mācību, secinājumu no tā un nākamreiz dari citādāk.

Es esmu iemācījusies brīdī, kad man sākas šī "malšana galvā", pateikt “STOP. Maini tēmu!” Un īstenībā to var izdarīt jebkurš cilvēks. Filmu var nomainīt momentā. Parasti to palīdz izdarīt lietas, kas katru cilvēku spēj aizraut.

Protams, ja ir lielākas problēmas – tās vienkārši ir jārisina, bet tāda “vecu grēku malšana” – tas ir pēdējais, ko var darīt. Laika taču mums nav tik daudz visiem!

/Aktrise Raimonda Vazdika/

Avots: EpadomiTV arhīvs