Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Bērnu rītu “Ziemas un sniega dzejoļi”

Redakcija
Redakcija

27. janvārī plkst. 11.00 pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni un viņu vecāki ir aicināti uz Bērnu rītu “Ziemas un sniega dzejoļi” Raiņa un Aspazija mājā, Rīgā, Baznīcas ielā 30.

Jaungada pirmajā mēnesī muzejā varēs iepazīt Aspazijas un Raiņa dzejoļus par ziemu un sniegu. Varēs rotaļāties dzejoļu sniegputenī, pētīt sniegpārslas un veidot sniegpārslu balerīnas, kā arī iepazīt abu dzejnieku neparasto bibliotēku, kas atrodas pašā Rīgas sirdī – Raiņa un Aspazijas namā.

Bibliotēka, ko veido vairāk nekā seši tūkstoši grāmatu, glabā arī to, ko Rainis un Aspazija sacerējuši bērniem – dzejoļu grāmatas, lugu izdevumus, atmiņu tēlojumus. Raiņa un Aspazijas mājas ļaudis vēlas iepazīstināt mazos lasītājus ar abu dzejnieku uzburto brīnumaino bērnu dzejas pasauli, kopā ar vecākiem lasot dzeju, pārrunājot un izdzīvojot to.

Lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu dora.pauzere@memorialiemuzeji.lv vai zvanot pa tālruni 29572469.

Ieeja ģimenēm ar bērniem – 3.00 €.