Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Rīgas bērnus un jauniešus vasarā aicina iesaistīties brīvā laika aktivitātēs

Redakcija
Redakcija

Rīgas bērnus un jauniešus vasarā aicina iesaistīties brīvā laika aktivitātēs
Publicitātes foto

Skolēnu vasaras brīvlaikā Rīgas bērni un jaunieši tiek aicināti iesaistīties brīvā laika aktivitātēs, kas tiek organizētas gan pilsētas centrā, gan apkaimēs. Ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas apgūt dažādu sporta veidu pamatprasmes, apmeklēt treniņu nodarbības, iesaistīties turnīros, apgūt velosipēda drošas braukšanas noteikumus, iepazīt dažādu mākslas jomu specifiku, doties ekskursijās pa pilsētas apkaimēm, interesantām, neparastām vietām un piedalīties citos aizraujošos piedzīvojumos.

Minētos projektus ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālu atbalstu īsteno biedrības un nodibinājumi. Šādas aktivitātes tiek realizētas jau sesto vasaru un to īstenošanas mērķis ir nodrošināt Rīgas jauniešiem bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas vasaras brīvlaikā, sekmējot viņu fiziskās un radošās aktivitātes, vērtīborientāciju un aktīvu līdzdalību.

Informācija, tajā skaitā projekta apraksts, norises vieta un laiks, kā arī atbildīgās personas kontakti pieejama interneta vietnē www.e-skola.lv sadaļā „Aktuāli”. Brīvā laika aktivitāšu konkursu organizē un koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Ikviens bērns vai jaunietis, kas vēlas piedalīties brīvā laika aktivitātēs, aicināts sazināties ar projekta īstenotāju pa tālruni vai e-pastu.

Bez jau minētajām brīvā laika aktivitātēm, Rīgas bērniem un jauniešiem vasaras brīvlaikā ir iespēja piedalīties Rīgas pašvaldības atbalstītajās nometnēs, apmeklēt brīvā laika centrus un istabas pie izglītības iestādēm, kā arī doties uz Rīgas centrālās bibliotēkas filiālēm, lai piedalītos konkursos, viktorīnās un dažādos interesantos un saistošos pasākumos.