Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


19. un 20. decembrī Ziemassvētki Rūķupē

Redakcija
Redakcija

19. un 20. decembrī Ziemassvētki Rūķupē
Publicitātes foto

19. decembrī plkst. 11.00, 14.00 un 17.00 un 20. decembrī plkst. 11.00 un 14.00 Ziemassvētki RŪĶUPĒ! Lielas un mazas Rūķu meistarotavas (kopā ar rūķiem no Rīgas un tuvākās apkārtnes), Lielisko darbu iegrāmatošana, Lonijas Lellīšu izstāde, Zāļu tēja un tikšanās ar pašu RūķRūķi Ziemassvētku vecīti. Turpat varēs samīļot arī viņa draugu poniju Kriksi. Rūķupiešu īpašai viesis būs kalējs Vilis Dravnieks, kurš ļaus ikvienam iemēģināt roku dzelzs kalšanā. Runā, ka katrs pats savs laimes kalējs, atbrauc un noskaidro kā ir ar Tevi!

Par atsevišķu samaksu – vizināšanās haskiju pajūgā (10 EUR par braucienu), vēderprieki. Kā arī par simbolisku samaksu būs iespēja nosūtīt īpašās Rūķupes pastkartes.
Iepriekš pieteikšanās (t. 29400470), ja vēlaties saņemt saldu pārsteigumu no vecīša!

19. decembrī no plkst. 18.00 Sajūtu tekstūra jeb Savādāki Ziemassvētki. Iespēja apstāties, ieklausīties, ieelpot. Mirklis klusuma. No tumsas top Gaisma. Ļaušanās. Īpašie viesi TDA „Rucavietis”. Ap plkst. 19.00 iespēja izpērties Egļu pirtī. Līdzi ņem savu lukturīti vai burkturīti.

Ieejas maksa pasākumos 3 EUR (plus 3 EUR, ja vēlies saldu dāvanu no Ziemassvētku vecīša) vai 10 EUR no mašīnas. Arī šogad daļa no ieejas maksas tiks ziedota kādam no ziedot.lv projektiem.
Ģērbieties silti, jo visi pasākumi notie brīvā dabā!

Kā ierasts - Ziemassvētku vecīts un viņa uzticamie draugi Rūķi aicina piedalīties akcijā "Piepildīsim Lielo Dāvanu maisu"! Sarūpētās Dāvanas Jums būs iespēja atstāt lielajā Dāvanu lādē Rūķupes KomandCentrā, lai vēlāk Vecītis ar Rūķiem tās nogādātu ģimenēm, kurām Jūsu atbalsts un dāsnums tik ļoti nepieciešams svētku sajūtai un Sirdspriekam. Lielajā Dāvanu maisā mēs labprāt saliktu mājās gatavotus ievārījumus, no sirds veidotus rokdarbus, saldus iepriecinājumus glītā saiņojumā. Pamazām izzinot dāvanu saņēmēju vajadzības, esam noskaidrojuši, ka daudzās mājās priecātos par gultas veļu, dvieļiem, apaviem, grāmatām, jo īpaši spēlēm bērniem. Nozīme nav naudas ieguldījumam, bet labajām domām un sirds siltumam.

Sīkāka informācija www.ziemupe.ciemos.lv.
Mūsu draugi: biedrība „Ziemupīte”, SIA „Karameļu darbnīca”, Latvijas Pasts, Saldus Pārtikas kombināts.