Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Skanīgi tiks prezentēta grāmata bērniem “Lilallā un viņas pigoriņi”

Redakcija
Redakcija

Kas ir Lilallā? Pasaulē mīļākā un labākā omīte – nu gluži tikpat jauka kā tavējā un manējā! Pie viņas var droši blēņoties, ar viņu ir jautri un viegli, un viņa savus mīļos pigoriņus saņem tā, it kā būtu gaidījusi jau simts gadus. Pie Lilallā mazbērni var staigāt pļāpu ceļus, operēt mīļmantiņu Zeķenīti, uzstādīt pasaules rekordus, vest pastaigā lietussargus, ēst miega zapti, dāvināt amariļļus Pīteram Penam un padzirdīt puķes ar tēju – Lilallā mājas slieksnim garlaicība netiek pāri.

Grāmatā ir 15 sirsnīgi stāsti par jautru, saulainu, mīļu un neprātīgu tikšanos ar omīti Lilallā, mazajiem pigoriņiem – māsu un brāli, omītes mājas sesku Hopkinsu un kazu Īrisu. Stāstus papildina Lindas Lošinas nebēdnīgās ilustrācijas un Anitas Rezevskas daudzkrāsainās dziesmas koncertgrupas “Pigoriņi” un rokenrola grupas Big Al & The Jokers izpildījumā. Komplektā ar grāmatu un CD ir arī nošu grāmatiņa.

Evijas Gulbes un mākslinieces Lindas Lošinas grāmatu “Lilallā un viņas pigoriņi” tiks atvērta jau 5. decembrī pulksten 12.00 mājīgajā grāmatu veikalā “Jānis Roze” t/c “Spice” otrajā stāvā. Nāciet ar visu ģimeni! Kopā ar grāmatas autorēm jūs sagaidīs arī komponiste Anita Rezevska, koncertgrupa “Pigoriņi” un slavenā rokenrola grupa “Big Al and the Jokers”. Dziedāsim, runāsim, jokosimies un uzstādīsim LIELO REKORDU kamolsprintā!

“Mēs neizsakāmi gaidījām "Lilallā un viņas pigoriņu iznākšanu", jo esam ne tikai naski lasītāji, bet arī aizrautīgi klausītāji un muzicētāji. Īpašs prieks, ka izdevuma komplekta nošu grāmatiņā ir arī akordi un mūzikas diskā – fonogrammas. Paldies jums visiem! Ir trāpīts desmitniekā, nē, simtniekā,” priecājas māmiņa Guna Pitkevica.

Rakstniece Evija Gulbe un māksliniece Linda Lošina kopā radījušas vairākas grāmatas bērniem – burvīgo stāstu par palaidnīgajiem žurku puikām “Koko un Riko” un draisko krājumu “Dzejolēni”, kā arī krāšņo pasaku “Bizbizmāsiņa”, bet Evijas darbs ir arī dzejoļu grāmata “Ece-bece-ābece”.