Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Teātra dienā Morē viesosies spāņu pantomīms Karloss Martiness

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 1.aprīlī, Siguldas novada Mores pagastāno plkst.11.30 visas dienas garumā aicinām apmeklēt Teātra dienu „Laiks svinēt”, kuras ietvaros Morē viesosies pazīstamais spāņu pantomīmas meistars Karloss Martiness, būs skatāmaKuldīgas Kustību teātra „Purpleline” izrāde bērniem un amatierteātra „Kontakts” iestudētā komēdija „Krustmāte Jūle un Tūles”

Mores pagasta pārvaldē plkst.11.30 būs skatāma Kuldīgas Kustību teātra „Purpleline” izrāde bērniem „Es esmu Devējs”, režisore K.A.Tompsone. Tas ir stāsts caur dziesmu, deju un stāstījumu, ko izspēlē divas stāstnieces, atdzīvinot četrus kaprīzus dzīvniekus: suni Snifu, zosi Grečenu, govi Monu un vardi Aleksi. Izrāde piemērota bērniem vecumā no 5 līdz 11 gadiem.
Ieejas maksa – 1 eiro.

Mores pagasta Tautas namā plkst.13.00 skatītājus pārsteigspazīstamais spāņu pantomīmas meistars Karloss Martiness monoizrādē „Laiks svinēt”.Programmas pirmajā daļā apvienotas mākslinieka labākās etīdes no izrādēm, kas tapušas trīsdesmit piecu radošā darba gadu garumā. Tās pārsteidz ar tēlu bagātību, ievedot skatītāju pārsteigumu un pārvērtību pasaulē. Otrajā daļā mākslinieks pievēršas mūžīgajam jautājumampar laiku, ko risina ar maigu ironiju un cerību raisošu humoru. Kopā ar vecu zvaniķi skatītājs tiek uzvests baznīcas tornī, un līdz ar pirmajām zvana skaņām ievests kluso monologupasaulē, kas sastāv no atmiņām, sapņiem un stāstiem no cilvēka dzīves – no piedzimšanas līdz sirmam vecumam, atklājot cilvēcības noslēpumu.
Aicinām izmantot iespēju apmeklēt šo izrādi par īpaši patīkamu cenu!
Ieejas maksa – 3 eiro.

Plkst.16.00 Karlosa Martinesa meistarklaseamatierteātru aktieriem. Trīsdesmit piecu gadu garumā Karloss Martiness izkopis savu klusuma valodu, kas nereti runā daudz pārliecinošāk un saprotamāk par vārdiem. Ar ķermeni, kustībām un žestiem mīms viens pats piepilda visu skatuvi, radot gan nepieciešamos rekvizītus, gan neskaitāmus tēlus, skatītāju uzmanībai neļaujot atslābt ne mirkli.Viņa meistarklases atzinīgi novērtējuši aktieri no Nacionālā teātra, Kultūras akadēmijas studenti, kā arī improvizācijas apvienību pārstāvji.
Dalība ap iepriekšēju pieteikšanos, zvanot uz tālruni 28646332.
Dalības maksa – 8 eiro.

Plkst.19.00 Ādažu amatierteātris„Kontakts”P.Reimaņa komēdijā „KrustmāteJūle no Tūles”, režisori V.Baltgaile un A.Breidaks.Meli un izlikšanās, naiva uzticēšanās, sāpes un asaras. Bet glābt var tikai mīlestība...
Ieejas maksa – 2 eiro.

Atzīmējot Starptautisko Teātra dienu, Morē jau ceturto gadu tiek rīkota Teātra diena, kura pulcē teātra cienītājus gan no tuvākas, gan tālākas apkārtnes. Apmeklēt pasākumu tiek aicināts ikviens teātra mākslas cienītājs.