Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa COLT ieraksta kopīgu dziesmu ar Dināru Rudāni

Redakcija
Redakcija
Dziesmas “Kamēr tava sirds to vēlēsies” autori ir grupas COLT dalībnieki Rolands Majors un Harijs Zariņš. Grupas sadarbība ar dziedātāju Dināru Rudāni, kura tagad kļuvusi pazīstama arī kā viena no TV3 šova “Izklausies redzēts 3” finālistēm, aizsākās jau 2011. gadā, kad “MicRec” laida klajā grupas COLT pirmo studijas albumu “Sapņi lido debesīs”, kurā Dināra, duetā ar grupas dziedātāju Ati Ieviņu, ieskaņoja Zigmara Liepiņa dziesmu “Sikspārņa blūzs”.

Harijs Zariņš: “Mums ļoti patīk strādāt ar Dināru. Viņa ir lieliska dziedātāja un mēs ceram, ka ar to mūsu sadarbība vēl nebeigsies.”

Dziesmas ierakstu studijā “Factory Sound Studio” paveica producents Gints Stankevičs, kurš ar Dināru sadarbojas jau vairākus gadus dažādos projektos un labi pazīst viņas vokālās iespējas. Dziesma ir kā priekšvēstnesis gaidāmajai Harija Zariņa 60 gadu jubilejas koncertturnejai, kurā piedalīsies arī Dināra un daudzi īpašie viesi. Harija Zariņa 60 gadu jubilejas koncerti norisināsies 2017. gada oktobrī un novembrī visā Latvijā. Biļešu tirdzniecība uz koncertiem sāksies 5.decembrī.

Grupa COLT novēl Dinārai uzvaru TV3 šovā un sola turēt īkšķus!
Vērtējums: