Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Sezonas otrais senioru seanss kinoteātrī “Splendid Palace”

Redakcija
Redakcija

Turpinot kinoteātra “Splendid Palace” iesākto tradīciju – uz vēsturisko Rīgas kino namu katra mēneša pēdējā otrdienā aicinām seniorus baudīt jaunākās repertuāra filmas par samazinātām cenām. Senioru seansi guvuši lielu atzinību gados vecāko kino cienītāju vidū un nākošajā, 26. septembra seansā aicinām seniorus noskatīties izcilo un skatītāju iecienīto komēdiju “Madāma”.

Šajā senioru seansā kinoteātris “Splendid Palace” saviem uzticīgajiem skatītājiem piedāvā noskatīties asprātīgu un izsmalcinātu komēdiju “Madāma” (Madame). Filmā attēlota pedantiska aristokrāte Anna un viņas bagātais vīrs Bobs, kuri nolēmuši apmesties romantikas apvītajā Parīzē, lai atsvaidzinātu laulības dzīvi. Uz izsmalcinātām viesībām ierodas arī Boba dēls no pirmās sievas, ko Anna uztver par sliktu zīmi un nevēlas pieļaut, ka izgāžas viņas plāns. Viņa pierunā istabeni tēlot cēlu spāņu dāmu, lai savaldzinātu jaunekli. Filma kino cienītājus ieved greznās un skaistās Parīzes ainavās, ko lieliski papildina filmā redzamie un pazīstamie aktieri - Tonija Kolete un Hārvijs Keitels, kā arī spožā spāņu aktrise Rosija de Palma.

Kinoteātris “Splendid Palace” ir pirmais Latvijā, kurā senioriem piedāvāta iespēja skatīties kino par izdevīgākām cenām. Senioru seansi tiek rīkoti kopš 2013. gada, un šajā laikā kopīgi ar vecāko paaudzi aizvadīti daudzi kino seansi un piedzīvoti skaisti brīži. “Splendid Palace” aicina parūpēties un iepriecināt savus vecākus vai vecvecākus, iegādājoties biļetes uz senioru seansiem splendidpalace.lv mājaslapā.

Uzrādot apliecību kino apmeklējums senioriem maksā 3 EUR.