Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Zināms uzvarētājs "Bigbank Latvijas pērles" konkursam: DUETU PĒRLES

Redakcija
Redakcija

Jau trešo gadu augusta nogalē Jūrmalā Dzintaru koncertzālē notiks populārās mūzikas festivāls “Bigbank Latvijas pērles”, kas pirms diviem gadiem sevi pieteica kā spilgtu kūrortpilsētas koncertdzīves notikumu. Festivāls norisināsies trīs dienas – no 26. līdz 28. augustam – un piedāvās daudzveidīgu pašmāju mūzikas krāsu paleti.

Portāla KultūrasVēstis.lv konkurss ir noslēdzies. Divus ielūgumus uz festivāla “Bigbank Latvijas pērles” otrā vakara koncertu "Duetu pērles", kas notiks 27. augustā plkst. 19.00, laimē RAMONA REBĀNE.

Otrajā festivāla vakarā satiksies Latvijas populārākie mākslinieki, lai kopīgi izdziedātu skaistākos duetus. Dažādās kombinācijās sadziedāsies Viktors Lapčenoks, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Ira Krauja un Normunds Pauniņš, kā arī Alex. Skanēs gan jaunāko laiku populārākie dueti, kā piemēram “Pasakā”, “Uzzīmē mani” , “Ave Pali”, “Tu un es” , “Es tev”, kā arī laika pārbaudi izturējuši skaņdarbi, kā piemēram: “ Nakts dziesma”, “Pāri dzelmei”, “Dzel manī sauli”, “Baltā dziesma”, “Par to (Raudāja māte)”, “Vēju stundā” un citas.

Festivāla producente Elita Mīlgrāve: “Šogad Dzintaru koncertzālē ir ļoti plaša koncertu izvēle, tomēr latviešu populārās mūzikas jomā tieši festivāls “Bigbank Latvijas pērles” dos iespēju baudīt pašmāju mūziku un mūziķu sniegumu visā to daudzveidībā un krāšņumā. Pērles – tas nozīmē labāko, skaistāko un vērtīgāko dziesmu atlasi katram vakaram un ideālu noslēgumu vasaras koncertsezonai.”

Apsveicam uzvarētāju!
Par balvas saņemšanu lūdzam sazināties ar KultūrasVēstis.lv redakciju, zvanot (+371) 286 22 680 vai rakstot uz e-pastu kulturasvestis@epadomi.lv.

Lai prieks!


Biļetes uz visiem festivāla “BIGBANK Latvijas pērles” koncertiem: Biļešu paradīze interneta vietnē un tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Vairāk par “BIGBANK Latvijas pērles” festivālu informācija pieejama mājaslapā www.bigbanklatvijasperles.lv vai sociālā tīkla facebook.com vietnē facebook.com/BIGBANKLVperles.

Konkurss tapis sadarbībā ar festivāla "BIGBANK Latvijas pērles" radošo komandu. Paldies!