Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Zināms uzvarētājs "Bigbank Latvijas pērles" konkursam: Jāņa Petera dziesmu vakars

Redakcija
Redakcija

Jau ceturto gadu augusta nogalē Jūrmalā Dzintaru koncertzālē notiks populārās mūzikas festivāls “Bigbank Latvijas pērles”, kas pirms trim gadiem sevi pieteica kā spilgtu kūrortpilsētas koncertdzīves notikumu. Festivāls norisināsies trīs dienas – no 25. līdz 27. augustam – un piedāvās daudzveidīgu pašmāju mūzikas krāsu paleti.

Portāla KultūrasVēstis.lv konkurss ir noslēdzies. Divus ielūgumus uz festivāla “Bigbank Latvijas pērles” pirmā vakara koncertu "Jāņa Petera dziesmu vakars", kas notiks 25. augustā plkst. 19.00, laimē RUTA POIKĀNE.

Latviešu mūzikas krājumi nav iedomājami bez dziesmām ar Jāņa Petera vārdiem - “Dvēselīte”, “Mēmā dziesma“, “Manai Dzimtenei” un daudzas citas melodijas ir plaši iemīļotas un neaizmirstamas. Godinot dzejnieka daiļradi, 25.augustā Dzintaru koncertzālē populāri latviešu mūziķi izpildīs skaistākās dziesmas ar Petera vārdiem.

Apsveicam uzvarētāju!
Par balvas saņemšanu lūdzam sazināties ar KultūrasVēstis.lv redakciju, zvanot (+371) 263 11 794 vai rakstot uz e-pastu kulturasvestis@epadomi.lv.



Biļetes uz visiem festivāla “BIGBANK Latvijas pērles” koncertiem pieejamas interneta vietnē bilesuparadize.lv un tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Vairāk par “BIGBANK Latvijas pērles” festivālu informācija pieejama mājaslapā www.bigbanklatvijasperles.lv vai sociālā tīkla facebook.com vietnē www.facebook.com/BIGBANKLVperles.

Konkurss tapis sadarbībā ar festivāla "BIGBANK Latvijas pērles" radošo komandu. Paldies!