Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Varis Vētra sieviešu dienā aicina uz koncertu "Sapņos un kokteiļos"

Redakcija
Redakcija

Varis Vētra - cilvēks kura dziesmās ir harizma, jēga un dzīvība. Kad Varis Vētra ķeras klāt pie jaunu dziesmu rakstīšanas, tas nenotiek "ķeksīša pēc", Varis uztver sevi kā "sūtītāju", kā informācijas nesēju, ar kura palīdzību, augstāki spēki var nodot ziņu cilvēkiem. Vara Vētras dziesmās, cilvēki bieži spēj saskatīt asociācijas ar savu dzīvi, savām vēlmēm un izvēlēm. Katra dziesma, kas ir nonākusi Vara repertuārā ir ilgi un dikti sacerēta, pārcerēta un vēlreiz sacerēta, tā ir mainīta, pielāgota un beigu beigās "RADĪTA" savai misijai, nest labo gaismas enerģiju ar kuras palīdzību cilvēku grupa, kas klausās šo dziesmu spēj sajusties laimīgi, brīvi mīlēti un mīlēt griboši. Tieši tā sajusties Varis Vētra aicina arī 8. martā Kultūras bārā "Sapņos un kokteiļos" .

Vara repertuārā populārākās dziesmas ir: ''Māmiņai'' un ''Tu esi skaista visos niekos sīkumos'', tāpēc nu jau tās var dēvēt par koncerta himnām, bet tai pat laikā, koncerta ietvaros neizpaliek arī pārsteigumi, piemēram, Vara Vētras pēdējā laika hobijs ir opermūzika.



Tiekamies 8. martā Kultūras bārā "Sapņos un kokteiļos";

Biļetes var iegādāties pa tālruni 20663112
Koncertu organizē Rihards Čerkovskis