Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Jūrmalas Kultūras centrā Lindas Stepītes gleznu izstāde “KAUT KUR”

Redakcija
Redakcija

No šodienas Jūrmalas Kultūras centra 1. stāva foajē iespēja apskatīt mākslinieces Lindas Stepītes gleznu izstādi “KAUT KUR”. Linda Stepīte ir Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas gleznošanas un zīmēšanas pedagogs. Paralēli pedagoģiskajam darbam Linda Stepīte veic radošo darbību, piedalās dažādās mākslinieku grupu izstādēs, rīko personālizstādes.

“Gleznojot es domāju par nojaušamo, sajūtamo un neizstāstāmo, par trauslo robežu no priekšmetiskā uz abstrakto, no telpiskā uz plakni, no materiālā uz nemateriālo. Manas gleznas ir kā daļa no kāda redzējuma apkārtējā pasaulē, tās attēlo atmiņas, sajūtas kaut kur starp reālo un iztēloto. Glezna….kurā krāsa ir galvenais izteiksmes veids, kas liek domāt, tātad rada saturu. Krāsa kura sniedz iespēju doties nebijušu izjūtu un noskaņu pasaulē,” stāsta L. Stepīte.

Māksliniece, gleznotāja, studējusi Latvijas Mākslas akadēmijā, stājmākslas fakultātē, glezniecības nodaļā I.Vecozola un V.Ozola vadībā, ieguvusi mākslas maģistra grādu.
Studējusi pedagoģiju un ir izglītības zinātņu maģistrs pedagoģijā.

Jūrmalas Kultūras centra 1.stāva foajē izstāde būs skatāma no 21.janvāra līdz 21.martam, darba laiks no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 13.00 līdz 18.00, sestdienās slēgts, svētdienās no plkst. 12.00 līdz 17.00.

Ieeja izstādē bezmaksas.