Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Festivāls "Baltijas pērle" 2020

Redakcija
Redakcija

Kino uz lielā ekrāna tiks izradīts vienmēr. Cilvēki dodas un dosies uz kinoteātri ne jau skaņas, attēla vai ērto krēslu dēļ, bet tāpēc, lai dalītos šajā pieredzē ar tiem, kas atrodas blakus. Filmas skatīšanās vienatnē nav salīdzināma ar tās skatīšanos arī citu kinomānu pulkā. Jūs saista emocionālais prasīgums, laba gaume un izsmalcināts stils. Jūs esat kadra neiedomājamā skaistuma apburti un kopā cenšaties atrisināt režisora rēbusu. Jūs meklējat un atrodat atbildes uz saviem jautājumiem.

Mūsu festivāls ir šādu cilvēku tikšanās vieta kinozālē, kur pārņem īpašas sajūtas.

Šogad festivāls "Baltijas pērle" ir spiests pārcelt ierastos septembra datumus sakarā ar ieviestajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, tāpēc norisināsies no 7. līdz 12. oktobrim kinoteātrī "Splendid Palace". Kinoprogrammā tiks iekļautas 16 filmas, kurās sev svarīgu autorvēstījumu varēs atrast visdažādākā vecuma skatītāji ar visdažādākajām gaumēm. Ar lepnumu piedāvāsim jums izcilu režisoru, aktieru un scenāristu iedvesmas radītas filmas, kas aizraus, rosinās jūsu iztēli, liks apbrīnot un līdzpārdzīvot. Turpināsim izrādīt labākos kinoklasikas darbus no 35 mm kinolentes, jaunas filmas, kuru pirmizrādes notikušas vai drīz notiks vērienīgākajos pasaules kinoforumos, kā arī ekstravaganto un jau tradicionālo programmu “Kino un mode”.

Vienojošais šajās visādā ziņā atšķirīgajās filmās ir augsta aktiermeistarība – Entonijs Hopkinss, Žiljeta Binoša, Madss Mikelsens, Džūdija Denča, Džūda Lovs, Mariona Kotijāra, Vigo Mortensens, Olīvija Kolmane. Šīs uzskaitījums ne tuvu nav pilnīgs, toties iespaidīgs.

Festivālu atklās pasaulslavenā dāņu kinorežisora Tomasa Vinterberga “reibinošā” komēdija ar daudzsološo nosaukumu “Vēl pa mēriņam”. Filma tika iekļauta šī gada Kannu kinofestivāla oficiālajā programmā un tiks izrādīta gan Toronto, gan Sansebastjanas kinofestivālā.

Tuvākajā laikā “Baltijas pērles” kinoprogrammas filmas tiks izvietotas festivāla mājasalapā, kā arī “Biļešu servisa” mājaslapā. Informācija būs pieejama arī sociālajos tīklos.

Ieviešot nepieciešamos drošības pasākumus, kinoteātra “Splendid Palace” vadība ir divkārt samazinājusi sēdvietu skaitu Lielajā un Mazajā zālē. Turklāt būs divreiz ilgāks seansu starplaiks, kurā pienācīgi izvēdināt telpas. Lai nepaaugstinātu biļešu cenas un vienlaikus padarītu festivāla apmeklējumu pēc iespējas patīkamāku, festivāls pārdos biļetes uz kinoseansiem tikai ģimenes paketēs – katrā pa 2, 3 vai 4 biļetēm. Varat izvēlēties Jums piemērotāko variantu un noskatīties filmas kopā ar vienu vai vairākiem tuviniekiem.

Ceram uz izpratni, jo gan jums, gan mums ir jāpielāgojas pašreizējiem apstākļiem.

Biļešu tirdzniecība uz festivāla "Baltijas pērle" kinoseansiem sāksies 23. augustā SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un 7. septembrī arī festivāla kasē kinoteātrī "Splendid Palace".

Biļetes uz “Baltijas pērles” seansiem visās savās tirdzniecības vietās pārdod ilggadējais partneris “Biļešu Serviss”.

Kāda brīnišķīga meitene slavenajā filmā “Romas brīvdienas” saka: “Dzīve ne vienmēr ir tāda, kādu to gribētos, vai ne?” Tomēr jūs varat to padarīt piesātinātāku, košāku un aizraujošāku kopā ar mūsu filmām.

Tiksimies kino!

Mīlestībā, festivāls “Baltijas pērle”