Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: “Stray Orchid” izdod singlu latviešu valodā

Redakcija
Redakcija
Jaudīgais roka trio “Stray Orchid” 11. jūlijā izdod singlu - dziesmu “Eņģelis”, kura ir viena no desmit dziesmām no grupas pirmā, latviešu valodā veidotā albuma, kas nāks klajā, jau rudenī. Grupa “Stray Orchid” tika izveidota 2018. gadā un tās nemainīgais sastāvs ir Eduards Vilemsons (vokāls, ģitāra), Arvis Belovs (bungas) un Matīss Priedols (basģitāra). Grupas Nosaukums simbolizē iepriekšējās apvienības sadalīšanos un māksliniecisko brīvību tālākajā darbībā. Tieši pirms gada “Stray Orchid” laida klajā savu debijas albumu “Did You Find What You Were Looking For”, un šis albums ir jau uzsāktā ceļa turpinājums.

Topošajā albumā grupa eksperimentē un meklē veidus, kā izveidot ko jaunu. “Mums šis ir pirmais mūzikas videoklips, kas arī ir jauna pieredze kā sastāvam, to palīdzēja īstenot Colortime no pašas pirmās idejas līdz rezultātam. Šis darbs ir solis uz priekšu - atveram nākamās durvis. Stilistiski tas, protams, joprojām ir “Stray Orchid”, tomēr ļoti atšķiras no iepriekšējā albuma un varam apsolīt, ka klausītājam būs interesanti” saka grupas sitaminstrumentālists Arvis Belovs.
Vērtējums: