Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Laimē savu Lasītāja dienasgrāmatu

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē izdevniecības "BaibaBooks" sarūpēto Lasītāja dienasgrāmatu "Es lasu un man patīk".

Izdevniecība "BaibaBooks" radījusi lielisku dāvanu visiem grāmatu mīļiem – Lasītāja dienasgrāmatu. Tā ir īpaši veidota piezīmju grāmatiņa, kurā veicami pieraksti par svarīgākajām grāmatām – tām, kas tiek lasītas, tām, kuras vēl gaida rindā, un tām, kas iegūlušas sirdī un prātā uz visu dzīvi.

Grāmatu draugi ar prieku un smaidu varēs likt lietā arī dienasgrāmatā ievietoto grāmatzīmi-durvju zīmi «Lūdzu, netraucējiet! Es lasu». Tā noderēs, lai ceļojums grāmatas uzburtajā pasaulē varētu būt mierīgs un neviena netraucēts.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "ieteikt" un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 2014. gada 3. decembrim plkst. 23:00.
Laimīgo uzvarētāju paziņosim 4. decembrī.