Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: DZIESMIŅA PAR PRIEKU jaunās skaņās. Notiks Paula un Ziedoņa dziesmu koncerti

Redakcija
Redakcija
Marta sākumā dzejnieka Imanta Ziedoņa muzejs, veidojot projektu “Visas Taisnības”, aicina baudīt Imanta Ziedoņa atstāto daudzpusīgo kultūras mantojumu neierastā formā — koncertā un multimediālā izstādē. Muzeja organizētajā izstādē un sarunu vakarā atspoguļosies komplekss skatījums uz kultūru 20. gadsimta septiņdesmito gadu otrajā pusē, kad tapis Raimonda Paula dziesmu cikls ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Izstāde būs pagodinājums abiem māksliniekiem un viņu devumam Latvijas kultūrā. Izstāde apmeklētājiem ļaus izjust 20. gadsimta septiņdesmito gadu atmosfēru caur kultūrvēsturiskā mantojuma un atmiņu stāstu prizmu. Izstādes saturu veidos Imanta Ziedoņa muzeja un pieaicināto pētnieku komandas atklājumi par Imanta Ziedoņa un Raimonda Paula daiļradi un būtiskākajiem laikmeta kontekstiem literatūrā, mūzikā un kultūrā kopumā.

Koncerti un izstāde norisināsies 2., 3. un 4. martā RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O6 Aisteres zālē, Ūdens ielā 6, Rīgā.

Izstāde apmeklētājiem būs pieejama koncertu norises dienās bez maksas visas dienas garumā.

Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā ir pieejamas ekase.lv - https://www.ekase.lv/lv/biletes/kon...
Vērtējums: