Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


“iNOVUSS” saņēmis zelta godalgu pasaules pasākumu industrijas festivālā “Eventex”

Redakcija
Redakcija

Festivāls “Eventex”, kurā tiek pasniegti nozīmīgākie radošuma, inovācijas un efektivitātes apbalvojumi pasākumu industrijā, ir atzinīgi novērtējis jaunrades festivālu “iNOVUSS”. Tā rīkotāju – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un pasākumu aģentūras “Ideju institūts” – iegūtā zelta godalga uzskatāma par lielu Latvijas pasākumu industrijas sasniegumu.

Apbalvojums saņemts valsts institūcijas zīmola veicināšanas kategorijā, turklāt “iNOVUSS” apbalvots arī ar bronzas godalgu korporatīvā tēla popularizēšanas pasākumu kategorijā. Pērn festivāls jau tika novērtēts vēl vienā prestižā pasaules pasākumu industrijas pasākumā – “Best Event Awards World”, kur ieguva sudraba godalgu kategorijā “Labākais valsts institūcijas organizētais pasākums”.

“LIAA” Biznesa informācijas nodaļas vadītāja Monta Agafonova, komentējot apbalvojumu, norāda: “Festivālu, kas norisinājās nu jau otro reizi, radījām kā vietu, kur uzņēmēji, zinātnieki, investori, ideju autori un amatpersonas var sastapties, uzzināt jaunākos sasniegumus dažādās nozarēs un apmainīties ar idejām vieglā un brīvā gaisotnē. Priecājamies, ka mūsu centieni uzrunāt uzņēmējdarbības kopienu neierastā veidā ir novērtēti arī starptautiski.”
“Šīs ir lieliskas ziņas pasākumu industrijai citādi tik drūmajā brīdī,” gandarījumu neslēpj arī aģentūras “Ideju institūts” direktors Guntis Ērglis-Lācis. “Tas palīdz saprast, ka esam strādājuši ar lielu jaudu un mērķtiecību, un pie tā noteikti atgriezīsimies, tiklīdz atkal būs iespēja šo jaudu ieslēgt. Esam priecīgi, ka mūsu kopīgais veikums ir atzinīgi novērtēts. Vēlam pasākumam jaudīgu nākotni, arī turpmāk iekarojot savu vietu pasaules inovatīvo festivālu kartē.”

Kā zināms, nu jau ar “Eventex” zelta godalgu apbalvotais festivāls “iNOVUSS” norisinājās pērn trīs dienas – no 30. augusta līdz 1. septembrim – Lucavsalā, pulcējot ap 16 000 interesentu un kļūstot par vienu no apmeklētākajiem pagājušās vasaras sezonas pasākumiem Latvijā.