Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Maijā nāks klajā "Latvijas tautsaimniecības vēsture"

Redakcija
Redakcija
Apgādā "Jumava" top viens no ambiciozākajiem jauno laiku literatūras projektiem – grāmata "Latvijas tautsaimniecības vēsture". Tās pamatā ir laikmetu dokumentējošs materiāls, kurš atspoguļos sociālekonomiskās norises un situāciju Latvijā. Grāmata saturiski veidota tā, lai aptuveni pusi no tās apjoma veidotu sociālekonomiskā vēsture pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas – laika posms, kurš līdz šim ir maz pētīts un atspoguļots literatūrā. Grāmata ir pirmais laikmetu dokumentējošs izdevums par sociālekonomiskajām norisēm un situāciju Latvijā 20. gadsimtā un mūsdienās. Grāmata saturiski veidota tā, lai aptuveni pusi no tās apjoma veidotu sociālekonomiskā vēsture pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas – laika posmu, kurš līdz šim ir maz pētīts un atspoguļots literatūrā.
Ar šo izdevumu apgāds JUMAVA piedāvā unikālu, līdz šim apjoma un satura ziņā neredzētu ieskatu Latvijas tautsaimniecības vēsturē, ko papildina piesaistīto ekspertu – politiķu, uzņēmēju un zinātnieku komentāri, tabulas, grafiki, ilustrācijas, teksts kopumā sastāda 1000 lappuses. Drukātās un elektroniskās vides savietošanai izmantots inovatīvs tehnoloģisks risinājums Overly digitālā platforma.

Apgāds JUMAVA piedāvā grāmatu iegādāties par īpašo iepriekšparakstīšanās cenu EUR 49,-
No 18. maija pārdošanas cena grāmatnīcās EUR 69,-

Iepriekšparakstīšanās pa telefonu 26490412, e-pasts: pasutijums@jumava.lv
Vērtējums: +1