Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: “DAGAMBA” laiž klajā Vivaldi veltītu video versiju

Redakcija
Redakcija
Klasiskās mūzikas huligāni - grupa DAGAMBA - laiž klajā unikālu dzīvā priekšnesuma video skaņdarbam "Summer - Storm", kas ir grupas versija par Antonio Vivaldi vijoļkoncertu cikla “Četri gadalaiki” daļu – “Vasara”. Video ir filmēts šīs vasaras beigās gleznainajā Kolkas ragā. “Šis video ir īpašs, jo nekas no tajā dzirdamā nav ierakstīts studijā. Videoklipā dzirdama tikai dzīvā skaņa – čelli, klavieres, dafs, bungas un daba, ” saka grupas dalībnieks Valters Pūce.

Video tapis sadarbībā ar “Marana Productions”. “Īpašs paldies jāsaka klipa režisorei Dacei Pūcei, kas mūsu neprātīgo ideju pārvērta realitātē, kā arī skaņu režisoram Andrim Ūzem un visai filmēšanas komandai, kas spēja pārvarēt dabas liktos šķēršļus un likt visam izskatīties un izklausīties vienkārši skaisti,” saka Valters.

Šī skaņdarba videoversija uzskatāma par priekšvēstnesi grupas DAGAMBA gaidāmajam albumam “Seasons”. Tā prezentācijas koncerts, kas būs arī Latvijas tūres "Vivaldi Rocks" noslēdzošais koncerts, norisināsies Rīgā, Palladium koncertzālē 12. novembrī.

Līdz tam vēl iespējams apmeklēt grupas koncertus ārpus galvaspilsētas - 15. oktobrī Ventspilī, kā arī papildkoncertus 28. oktobrī Jelgavā un 5. novembrī Liepājā. Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv
Vērtējums: