Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Mārtiņš Ruskis jaunajā videoklipā filmējas kopā ar sievu Žaneti

Redakcija
Redakcija
Jauns, vasarīgu noskaņu un romantiskas mīlestības pilns videostāsts – dziesma “Mūžība pieder mums". Galvenie varoņi te ir dziedātājs Mārtiņš Ruskis un viņa sieva Žanete. Šis ir pieteikums Mārtiņa jaunajam – trešajam albumam, kuru plānots pabeigt šī gada rudenī. Albumu dziedātājs veido kopā ar “Labo Ierakstu studiju” un sava aroda meistariem - Jāni Kalvi un Lotaru Lodziņu.

Mārtiņš par dziesmu stāsta: “Dziesma radās kā apsveikums sievai Valentīndienā. Braucu mājās no koncerta un sapratu, ka esmu nokavējis visu veikalu darba laikus un bez ziediem, tādēļ izlēmu, ka dāvināšu dziesmu. Līdz mājām pabeidzu dziesmas tekstu un varēju to nodziedāt. Vēlāk izlēmām, ka Žanetei arī jābūt videoklipā”.
Skaistajā Mežotnes pilī, kopā ar video veidotāju komandu – video režisori Ievu Bitenieci, operatoru Kasparu Kambaru un grima mākslinieci Ketiju Dinsbergu Bojāri – tapa videoklipā redzamās ainas un skati.
“Izbaudiet vasaru arī Jūs!” – romantiskas pils, dārza un meža ainavas kopā ar savas mīlestības apliecinājumu piedāvā Mārtiņš Ruskis.
Vērtējums: