Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: MØNTA jauno dziesmu velta savai ģimenei

Redakcija
Redakcija
Dziedātāja un dziesmu autore MØNTA pērnā gada rudenī sadarbībā ar kompāniju “MicRec” izdeva debijas dziesmu “Tu nezini, kas gaida tevi” un šogad, turpinot sadarbību, klajā nāk jauns singls “Dziesma ziemai (leduspuķe)”, kuru dziedātāja velta savai ģimenei.

MØNTA par dziesmu: “Šī dziesma ir veltījums manai ģimenei, ejot cauri sarežģītam posmam. Jā, dziesmai ir personīga nozīme. Es apzinos, ka tādu, kuri piedzīvo sāpīgus zaudējumus, ir ļoti daudz. Un visiem laiku pa laikam sāp. Dažreiz pat ļoti, ļoti sāp. Neparasti un pat spocīgi, ka dziesmas skice bez vārdiem tapa augustā ar sajūtu, ka šī būs "Dziesma rudenim". Tad dzīve man piespēlēja smagu zaudējumu un es sapratu, ka es patiesībā kaut kur jau dziļi sirdī nojautu, par ko šī dziesma būs, pilnīgi neapzināti to biju iesākusi. Kamēr tā tapa, pamazām iestājās ziema un dziesma pilnīgi organiski pārtapa par "Dziesmu ziemai". Studijas producents Gints Stankevičs ir nolasījis, sapratis manu, dziesmā pausto pārdzīvojumu. Tā ir mulsuma sajūta, emociju koma, šoks, eksistenciāli jautājumi. Dziesmā var saklausīt kosmiskas skaņas, kā slimnīcā, kad esi pielikts pie sistēmas. Es nebiju iedevusi Gintam tādas vadlīnijas, bet viņš saprata, kā tam ir jāskan. Līdz ar to priecīgai notij labprāt gribu pieminēt, ka pie Ginta es turos un mūsu sadarbība turpinās, ierakstot arī nākamo dziesmu.”
Vērtējums: