Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Andrim Daņiļenko jauns studijas albums “Meitenei ar sārtām lūpām”

Redakcija
Redakcija
Pie klausītājiem dodasAndra Daņiļenko jaunais studijas albums “Meitenei ar sārtām lūpām” un tāda pat nosaukuma singls – albuma tituldziesma. Mūzikas autors Māris Lasmanis, Normunda Beļska dzeja.

Jaunā CD muzikālo izpausmju gammā – blūza, tango, valša un citos ritmos izskan dažādi, mazliet smeldzīgi, bet romantiski un dziļi dziesmu raksturi. Sakot lielu pateicību autoriem un visai profesionālo mūziķu komandai, kuri pielikuši roku albuma tapšanā, Andris Daņiļenko saka: “Albums patiks tiem, kam pāri ... ” smaida dziedātājs un paliek pie daudzpunktiem. “ Ir jāpiedzīvo tas, ko mēs saucam par dzīvi, lai izjustu to plašo emociju gammu, kas skan šajās dziesmās.”

Arī dziesmu dzejas autors Normunds Beļskis ir gandarīts un veikumu pauž dzejā: “Katra nodzīvotā mirkļa vienreizējā burvība. Reizēm tik ļoti, ļoti gribam to apturēt! Tad liktenis pēkšņi pārvēršas meitenē ar sārtām lūpām, ar kuru kaisles pārņemti dejojam tango...”
Vērtējums: