Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Interneta tiešraidē būs skatāma Liepājas Leļļu teātra izrāde “Sarkangalvīte” gan latviešu, gan krievu valodā

Redakcija
Redakcija

Reaģējot uz šā brīža situāciju pasaulē, kad baudīt kultūru klātienē ir teju neiespējami, kultūras nams “Wiktorija” Liepājā, turpina ciklu “Straumē”, aicinot skatītājus palikt mājās un vienlaikus turpināt būt klātesošiem kultūras notikumos. Trešdien 8. aprīlī kultūras nams “Wiktorija” sarūpējis tiešraidi mazajiem kultūras baudītājiem, aicinot interneta tiešraidē kopā ar ģimeni noskatīties Liepājas Leļļu teātra izrādi “Sarkangalvīte” (režisors Juris Ločmelis). Pulksten 18 sāksies tiešraide izrādei latviešu valodā, savukārt pulksten 20 šī pati izrāde tiešraidē notiks krievu valodā.

Vienu no populārākajām brāļu Grimmu pasakām Liepājas Leļļu teātra aktieri stāsta rotaļīgi un viegli. Sarkangalvīte satiek mežā gan vardi, gan žurku, gan vilku, bet vilks nav ļauns. Viņš ir tikai apvainojies, ka visi aizmirsuši viņa dzimšanas dienu. Arī vecmāmiņa tikai netīšām “apēdas”, par ko vilks ir patiešām nelaimīgs. Protams, viss beidzas labi un šajā izrādē izspēlētie notikumi nemaz nav bailīgi.

Mūziku izrādei “Sarkangalvīte” radījis komponists, liepājnieks Jānis Strazds. Tekstus dziesmām rakstījis izrādes režisors Juris Ločmelis. Lomās – Liepājas Leļļu teātra aktieri Ingars Gudermanis un Denisa Braša. Izrāde paredzēta skatītājiem no 3 gadu vecuma.

Tiešraidi nodrošina studija Voyvi.

Biļetes tiešraides pieejai uz izrādēm iegādājamas Ātra un ērta biļešu iegāde internetā - Biļešu...
https://bit.ly/3aMDx2H

Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti – tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu - kopā ar mazajiem skatītājiem – varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus - vienā dzīvojamā vietā.

Notikuma vietā, kultūras namā “Wiktorija” atradīsies tikai izrādes dalībnieki, filmētāji un tehniskais personāls, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

Tiekamies straumē!

Izrāde “Sarkangalvīte”
Režisors | JURIS LOČMELIS
Māksliniece - scenogrāfe: | ALEKSANDRA RUNDE
Komponists | JĀNIS STRAZDS
Butafori, leļļu meistari | LĀSMA VAIČE, ULDIS VAIČIS, LAURA RUTKOVSKA
Lomās | DENISA BRAŠA, INGARS GUDERMANIS