Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Račs atklāj Raimonda Paula "Supernovas 2017" favorītu

Redakcija
Redakcija

Nedēļas nogalē uzzinājām pirmos četrus Latvijas kandidātus dalībai Eirovīzijas 2017 finālā, kuri iekļuva Supernova konkursa pusfinālā un turpinās cīņu par piedalīšanos lielajā finālā. Domas un viedokļi dalās, bet savu favorītu vēl pirms vakardienas koncerta, izrādās, Guntaram Račam telefoniski atklājis arī Maestro Raimonds Pauls.

Kurš tad ir Raimonda Paula favorīts un labākais, ko viņš redzējis pirmajos TV raidījumos? Raimonds Pauls par savu favorītu un labāko dziedātāju TV raidījumā nosaucis....Viktoru Lapčenoku, kurš rādīts reklāmas pauzēs!

Maestro nebeidz pārsteigt ar tikai viņam piemītošo humoru, kurā bieži pausts diezgan skaidrs un nopietns viedoklis. Veselību un jautru garu Maestro Raimondam Paulam un lieliskajam Viktoram Lapčenokam, kurš tikko nosvinējis 70. jubileju un arī šovakar Dailes teātrī priecēs klausītājus jubilejas koncertā, bet Supernovas dalībniekiem tikpat labu humora izjūtu un veiksmi radošajā procesā!

Materiāls no Guntara Rača ievietotās ziņas savā Facebook kontā:
https://www.facebook.com/photo.php?...