Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Mūsdienīgs Čipolīno deju izrādē bērniem

Redakcija
Redakcija

Jau šo svētdien, 7. janvārī, plkst. 12.00 Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde pirmajam deju iestudējumam bērniem šī teātra vēsturē - „Čipolīno”. Iestudējuma idejas autore un horeogrāfe ir Irina Saveļjeva.

Mazie skatītāji varēs iepazīties ar brīnišķīgu pilsētiņu-dārzu, kurā dzīvo ļoti labestīgi un draudzīgi iemītnieki: putni, kuri māk sarunāties ar ziediem, jāņtārpiņi, kuri tumsā izgaismo ceļu visiem dārza iedzīvotājiem. Šeit dzīvo arī divas apburošas meitenītes Ķirbīte un Redīsīte, kuras draudzējas ar puisēnu-sīpoliņu vārdā Čipolīno. Diemžēl šiem draugiem nāksies saskarties ar mantkārīgā Citrona un Tomāta ļaunprātību. Bet mūsu varoņi nepadosies bez cīņas!

Krāšņie varoņi iztāstīs šo stāstu ar deju palīdzību, ļaujot bērniem attīstīt sevī iztēli. Turklāt izrādē tiks iesaistīti bērnu vidū tik ļoti iecienītie mūsdienīgie gadžeti. Savukārt itāļu rakstnieka Džanni Rodāri vēstījums paliks nemainīgs: tas būs stāsts par īstu draudzību, spēju just līdzi tiem, kuriem ir nodarīts pāri, un par taisnības uzvaru pār ļauno.
Izrādes scenogrāfs un kostīmu mākslinieks ir Egils Viļumovs, gaismu mākslinieks – Sergejs Vasiļjevs. Lomās: Māris Boka, Alberts Vecmanis, Miroslavs Blakunovs, Milena Savkina, Jeļizaveta Petrova, Anna Blakunova, Svetlana Morozova, Vadims Bogdanovs, Egils Viļumovs, Raimonds Paegle, Anna Sultanova, Jevgeņijs Mihailovs.

Tuvākās izrādes – 18. janvārī plkst. 10.00, 4. martā plkst 12.00.
Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā Bilesuparadize.lv

Zīmējumu konkursa rezultāti – uzvar draudzība!

Daugavpils teātris no sirds pateicas visiem zīmējuma konkursa dalībniekiem. Mums tika iesūtīti vairāk nekā 100 darbi! Izšķirties par vienu uzvarētāju nebija iespējams, jo visi darbi bija unikāli, tāpēc pateicībā par izrādīto aktivitāti Daugavpils teātris aicina pilnīgi visus dalībniekus apmeklēt izrādi „Čipolīno”, kas notiks 4. martā plkst. 12.00, pilnīgi par brīvu!

Brīvbiļetes uz izrādi „Čipolīno” obligāti jāizņem Daugavpils teātra kasē līdz 4. februārim, nosaucot dalībnieka vārdu un uzvārdu. Teātra administrācija sazināsies ar visiem konkursa dalībniekiem. Gadījumā, ja pie zīmējuma nebija pievienots kontakttālrunis, zvanīt pa tālr. 28445647.
Tāpat teātris grib īpaši pateikties skolotājiem, kuri veltīja savu laiku, lai iesaistītu veselas klases. Jūs Daugavpils teātra kasē gaidīs īpašs pārsteigums.

Sirsnīgs paldies bērniem, vecākiem, vecvecākiem un skolotājiem par jūsu aktivitāti un ieinteresētību! Ticiet un sapņi piepildīsies!