Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Šobrīd tiešraidē: 4. maija svētki VEF pilsētā

Redakcija
Redakcija
Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien no plkst. 12.25 tiešraidē skatīties vērienīgo svētku norisi VEF pilsētā un paralēli ieskatīties arī svinībās Rīgas centrā – pie Brīvības pieminekļa, Esplanādē, Vecrīgā un citur.

Aktrise Ieva Florence visas dienas garumā iepazīstinās tiešraides skatītājus ar notikumiem un inovācijām jaunajā VEF pilsētā. Tur pirmo reizi teritorijā ap VEF Kultūras pili, Latvijas Mobilā Telefona, Jaunās Teikas un Elkor Plaza notiks visplašākais meistarklašu un lekciju klāsts, iezīmējot VEF pilsētu kā jauno Rīgas sirdi ar lielu attīstības potenciālu. Skatītāji varēs vērot nākotnes tehnoloģiju laboratoriju darbu un redzēt arī jaunākos Latvijas tehnoloģiskos sasniegumus, tostarp drošības risinājumu, robotikas, dronu un bezpilota auto paraugdemonstrējumus. Paralēli VEF pilsētā notiekošajam Rūdolfs Sniegs skatītājus pavadīs svētku notikumos pilsētas centrā, ieskatoties norisēs Brīvības laukumā, Rīgas porcelāna muzejā, Baltā galdauta svētkos Latvijas Mākslas akadēmijā, Esplanādē, Vērmanes dārzā un citur, kur pulcēsies lieli un mazi svinību dalībnieki.

4. maija svētku tiešraides programma:
12:25 Tiešraides atklāšana
12:35 Brīvības laukums
12:55 Strūklakas atklāšana VEF pilsētā
13:25 Rīgas Porcelāna muzejs
13:40 LMT bezpilota auto un dronu skola
14:00 Latvijas Mākslas akadēmija
14:20 LMT inovāciju garāža
14:40 Esplanāde
15:00 3D meistarklase ar Leniju un Zipiju
15:20 Vērmanes dārzs
15:50 Jauno DJ skola un Silent Disco
16:10 100. autobuss “Brīvības ass”
16:30 Svētki turpinās.

Tiešraides skatītāji un svētku apmeklētāji aicināti piedalīties Twitter sarunā ar tēmturi #svētkiVEFpilsētā. 4. maija Svētku VEF pilsētā tiešraide redzama arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.
Vērtējums: