Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Nākusi klajā jau četrpadsmitā grāmata sērijā par mazo pūķi Kokosriekstu

Redakcija
Redakcija

Nākusi klajā jau četrpadsmitā grāmata lasītāju iecienītajā sērijā par mazo pūķi Kokosriekstu „Mazais pūķis Kokosrieksts un stiprie vikingi”. Mazā pūķa piedzīvojumi turpinās!

Kādu dienu Pūķu salas līcī iebrauc kuģis ar sarkanbaltām svītrainām burām un izsēdina krastā kādu vīru ar lādi. Viņam galvā ir bruņucepure ar ragiem. Mazais pūķis Kokosrieksts, Matilde un Oskars netic savām acīm – tas ir vikings! Izrādās, ka Gudreds nav nemaz tik mežonīgs un bīstams, kā varētu domāt, turklāt viņš ir iekūlies nepatikšanās. Nabadziņš izsēdināts uz salas par to, ka nozadzis vikingu vadonim Ērikam zelta dzeramkausu. Taču tā nav taisnība! Kokosrieksts un viņa draugi nolemj palīdzēt Gudredam, tāpēc dodas jūrā pakaļ vikingu kuģim, lai atrastu īsto zagli.

Ingo Zīgners (1965) ir vācu bērnu grāmatu autors un ilustrators, stāstus sācis sacerēt jau bērnībā. Viņš uzskata, ka fantāzijas pasaules izcili sagatavo bērnus īstajai.” Grāmatas par mazo pūķi Kokosriekstu jau tulkotas neskaitāmās valodās un iekarojušas vairāk nekā piecu miljonu mazo lasītāju sirdis.

Latviešu lasītāji mazā pūķa Kokosrieksta un viņa draugu piedzīvojumiem var sekot līdzi nu jau trīspadsmit stāstu grāmatās, kā arī ar jaukā varoņa palīdzību apgūt angļu valodas pamatus. Apņēmīgais, drošsirdīgais un attapīgais pūķis līdz šim iepazinies ar dižu burvi, Melno bruņinieku, negaisa raganu, mežonīgajiem pirātiem, viņš apciemojis Ziemassvētku vecīti, paviesojies spoku pilī un piedalījies svinībās uz Ugunsklints. Un reizēm, starp piedzīvojumiem, viņš apmeklē arī pūķu skolu.

Grāmata ir pieejama visās labākajās Latvijas grāmatnīcās