Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Aicina uz plašu Rīgas svētku programmu 11. novembra krastmalā

Redakcija
Redakcija
Rīga ir viena no skaistākajām Eiropas galvaspilsētām, un jau 815 gadus Osta ir Rīgas sirds! Pateicoties tai, uz Rīgu cauri laiku griežiem ir ceļojuši visdažādāko tautību pārstāvji, kuri katrs savā valodā teikuši – Labdien, Rīga! Tāpēc Rīgas svētku laikā, 15. augustā, tiksimies 11. novembra krastmalā, kur jau no plkst. 12.00 visi tiek gaidīti Amatnieku tirdziņā „Rīgas osta laiku lokos”, tāpat arī vērot moto spēkratu parādi „Rīga moto”, bet bērni varēs izklaidēties Aktīvā tūrisma centra „Eži” rīkotajās atrakcijās.

Savukārt vakarā no 21.00 līdz 23.00 izskanēs RĪGAS SVĒTKU LIELKONCERTS „RĪGAS SIRDS”. Tajā piedalīsies dažādu paaudžu Latvijas ievērojamākie mūzikas autori, kā arī nepārspējami latviešu un ārzemju mūzikas interpreti, cilvēki – leģendas, kas vienlaikus ir mūsu Rīgas vizītkarte – solisti Daumants Kalniņš, Andris Ērglis, Ieva Sutugova, Aija Vītoliņa, Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis, Edvīns Zariņš, Aija Andrejeva, Gunārs Kalniņš, grupa „Musiqq” (Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris), Ralfs Eilands, Rīgas kamerkoris „Ave Sol”, instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā un koncerta muzikālās programmas idejas ģenerators un mākslinieciskais vadītājs – diriģents Romāns Vanags. Koncertprogrammas noslēgumā rīdzinieki un pilsētas viesi varēs vērot krāšņu uguņošanu.
Svētdiena, 16. augusts, 11. novembra krastmalā iesāksies ar atraktīvajām LIELĀS VIRVES VILKŠANAS SACENSĪBĀM, bet no plkst. 14.00 ikviens aicināts no sirds izdejoties rokenrola ritmos, jo uz skatuves uzstāsies grupas „Lucky 13 Brothers” (Latvija), „Maryann & The Tri-Tones” (Igaunija), Pits Andersons un „The Swamp Shakers” (Latvija) un „Keksi & Orchestra” (Latvija), bet rokenrolla pamatsoļus ierādīs Līga Liberte un Rolands Meržejevskis kopā ar deju grupu „Ķengurroks”, deju studiju „Body and Soul” un „Kofeīns” dejotājiem.

Plašāku ieskatu par Rīgas svētku pasākumiem 11. novembra krastmalā aicinām gūt, noskatoties video interviju ar pasākuma režisoru Viktoru Runtuli.
Vērtējums: