Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: “Saldās sejas” katra mēneša pirmajā datumā publicēs jaunu dziesmu

Redakcija
Redakcija
Grupa “Saldās sejas” ar dziesmu “Septembris”, atklāj jaunu muzikālu projektu “12”, viena gada garumā, katra mēneša pirmajā datumā publicējot vienu jaunu dziesmu. Katra jaunā dziesma būs veltīta kārtējam mēnesim. Albuma “12” tapšanā piekrituši piedalīties arī citi dziesmu autori, kuri nav grupas dalībnieki, piedāvājot īpaši šim dziesmu albumam rakstītas dziesmas. Grupa vienojusies, ka dziesmu “Oktobris” rakstīs producents un dziesmu “Divi eņģeļi”, “Tici vai nē” un citu populāru skaņdarbu autors Gints Stankevičs, dziesmu “Novembris” gatavo komponists Jānis Lūsēns. Uz aicinājumu saraktīt jaunas dziesmas atsaukušies ir arī Raimonds Pauls, Uldis Marhilevičs, Kārlis Būmeisters, Ainars Virga, Artūrs Palkevičs un citi.

Dziesmas “Septembris” autori ir grupas dalībnieki Tomass Kleins un Guntars Račs. Studijā to producējis Gints Stankevičs. Vienkāršu teksta video veidojusi Janeta Jumtiņa, taču dziesmas oficiālais video vēl ir tapšanas stadijā.

Jaunās dziesmas akustisko versiju būs iespējams dzirdēt Guntara Rača šī gada “Dzejas dienām” veltītajos autorvakaros “Mīlestība ir”, kuri notiks kultūras namos un bibliotēkās septembrī un oktobrī visā Latvijā: Trikātā 8.09., Limbažos 9.09., Madonā 10.09., Vallē 15.09.., Lugažu muiž.ā 18.09, Aknīstē 19.09.., Līvbērzē 25.09, Druvas k/n 1.10. un Litenes muižā 3.10. Šajos pasākumos uzstājas “mazais sastāvs” ar solistiem.
Vērtējums: