Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Daugavas Koncertzāle noslēdz savu otro koncertu sezonu ar LATVIAN BLUES BAND koncertu

Redakcija
Redakcija

Daugavas Koncertzālē ir koncertzālē pašā Rīgas sirdī - 11.novembra Krastmalā 17, kas jau otro gadu vasaras sezonā piedāvā labāko latviešu mūziķu koncertus. Šonedēļ, koncertzāles otro koncertu sezonu noslēdz Latvian Blues Band ar koncertprogrammu - "Nothin', but the blues".

Pagājušās vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā, durvis vēra jauna atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un lielisku skatu uz pilsētu un Daugavu, kur visus vasaras mēnešus rīdziniekiem un viesiem ir iespēja baudīt labāko latviešu mākslinieku koncertus.

Šogad Daugavas Koncertzāles otrajā koncertu sezonā uz skatuves kāpa - Igo, Linda Leen, Aija Andrejeva, Intars Busulis, Jānis Stībelis, grupas - Pērkons, Menuets, Otra Puse, bet bet, Big Al & The Jokers, Latvian Blues Band, kā arī talantu TV konkursa X Factor 9. sezonas uzvarētājs - James Arthur. Šogad koncertzālē norisinājās arī Festivāla Rīgas Ritmi koncerti, kuros uzstājās - Dobrek Bistro, Albare, Smooth Band ft Diāna Pīrāgs, Rachel Claudio.
Bez koncertiem koncertzāli kā svinību vietu izvēlās pasākumu aģentūras, kāzu organizatori, uzņēmumi un privātpersonas svinot un organizējot dažādus svinīgus pasākumus, banketus, prezentācijas pasākumus, kāzas utt.
Piektdien, 5.septembrī, Daugavas Koncertzāles otro koncertu sezonu noslēdz Latvijā un Eiropā viena no labākajām blūza grupām Latvian Blues Band ar koncertprogrammu "Nothin', but the blues".

Koncertā būs dzirdami jau zināmi, publikas iemīļoti, Latvian Blues Band skaņdarbi, kā arī jaunas, līdz šim neatskaņotas kompozīcijas no gaidāmā Latvian Blues Band albuma.

Latvian Blues Band aizvedīs jūs nelielā ceļojumā uz blūza odiseju. Varēsiet izbaudīt šīs mūzikas krāsainību un daudzveidību no Ņūorleānas saulainajiem ritmiem līdz pat Čikāgas blūza tradīcijām!

Koncerta sākums plkst. 20.00, ieeja no plkst. 19:00.
Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.
Ir iespējama galdiņu rezervācija! Sīkāka informācija - Jānis +371 29474019