Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē produktus no jaunās Dove ķermeņa kopšanas līnijas Dry Oil

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla epadomi.lv un Dove rīkotajā konkursā, kas norisināsies līdz šā gada 13.novembrim, un iegūsti iespēju laimēt produktus no jaunās Dove ķermeņa kopšanas līnijas Dry Oil, kurā ietilpst unikāla dušas eļļa, mitrinoša dušas želeja un krēmveida ziepes. Dry Oil līnijas produkti ir bagātināti ar eksotisko Marokas argana eļļu, kas nomierina ādu un relaksē ķermeni vēsā laikā.

Dove Dry Oil līnijas produktu sastāvā ir retā Marokas argana eļļa, kas ir viens no vērtīgākajiem dabīgajiem skaistuma serumiem un nereti tiek dēvēts par Marokas šķidro zeltu. Tūkstošiem gadu argana eļļa tiek lietota skaistumkopšanā un to iegūst no argana koka augļiem, kas aug tikai Marokā.

Argana eļļai piemīt dziedinošas un atjaunojošas īpašības. Tās sastāvā esošais E vitamīns palīdz mitrināt ādas šūnas pat dziļākajos slāņos, veicinot šūnu atjaunošanos. Argana eļļa satur arī noderīgas taukskābes, kas palīdz atjaunot ādas mirdzumu un padara to elastīgu.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv, Twitter (twitter.com/epadomi) vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies", "retweet") un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 13.novembrim plkst. 23:59. 3 laimīgos uzvarētājus paziņosim 14.novembrī.