Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē Dove Gentle Exfoliating jauno produktu sēriju maigai ādas kopšanai

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla epadomi.lv un Dove rīkotajā konkursā, kas norisināsies līdz šā gada 11.septembrim, un iegūsti iespēju laimēt jauno Dove Gentle Exfoliating jauno produktu sēriju maigai ādas kopšanai, kurā ietilpst dušas želeja un krēmziepes, kas padara mazgāšanos patiešām baudāmu vienlaicīgi rūpējoties par ādu. Produkti ar svaigo smaržu viegli pārklāj ādu, kā arī mitrina to, padarot mīkstāku un maigāku jau pēc pirmās produktu lietošanas reizes.

Dove krēmziepju unikalitāte slēpjas īpašā formulā, kas ar sastāvā esošo ¼ mitrinošo krēmu padara ādu mīkstāku, gludāku un piešķir tai mirdzošu izskatu. Papildus padziļinātai mitrināšanai, Gentle Exfoliating ķermeņa kopšanas līnija nodrošina maigu ādas attīrīšanu, barojot un padarot to skaistāku.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv, Twitter (twitter.com/epadomi) vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies", "retweet") un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 11.septembrim plkst. 23:59. 3 laimīgos uzvarētājus paziņosim 12.septembrī.