Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē dāvanu dzīvespriecīgiem mirkļiem no apgāda "Annele" un saldumu fabrikas "Laima"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar apgādu "Annele" un saldumu fabriku "Laima", un laimē burvīgu dāvanu visai ģimenei - grāmatu sēriju "Martina piedzīvojumi" jaunākajai paaudzei un gardo Laimas šokolādi.

Apgāds “Annele” vasaras sākumā laidis klajā jaunu 4 bilžu grāmatiņu sēriju “Martina piedzīvojumi”. Stāstu virkne ir par zaķi Martinu, kurš ir draudzīgs, darbīgs un izpalīdzīgs, bet viņa piedzīvojumi - jautri un krāsaini.
Grāmatas teksta un ilustrāciju autors Jans Aivenss visus notikumus ir attēlojis atraktīvi, spilgti un izteiksmīgi.

Enerģijai un baudpilniem mirkļiem dāvanu papildina saldumu fabrikas "Laima" gardā šokolāde. Par godu saldumu fabrikas "Laima" 145 gadu pastāvēšanas jubilejas gadam, uzņēmums laidis klajā jaunu Retro šokolādes kolekciju, iepriecinot ar jaunām garšām un iepakojuma dizainu. Saldo mirkļu cienītāji būs patīkami pārsteigti!

Nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), epadomi.lv (facebook.com/epadomilv), izdevniecības "Annele" (facebook.com/Annele) un saldumu fabrikas "Laima" (facebook.com/LaimaSaldumi) sekotājam FaceBook.com lapās.

2. Konkursa lapai jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 26. jūlija plkst. 23.59.
27. jūlija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs brīnišķīgo un gardo dāvanu.


Vairāk par grāmatām lasiet ŠEIT, bet par gardo "Laimas" saldumu kolekciju ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar izdevniecību "Annele" un saldumu fabriku "Laima".

Lai dzīvesprieks virmo!